Cadeau-ideeën voor kerst 2022

20 cadeau-ideeën voor je vrienden en familie

Marie

Lifestyle en big smile - als Marie even niet bezig is aan nieuwe onderwerpen te werken, brengt ze haar tijd het liefste door met een glaasje wijn bij haar vrienden, met een spelletje kaarten of met een leuke serie. Na haar studie economie dook ze in de wereld van branding en webshop begeleiding, om haar creativiteit de vrije loop te laten. Mooie decoratiestukken en interior hacks toveren bij haar steeds een lach op het gezicht.

Elk jaar is het hetzelfde; kerst staat voor de deur en je weet nog niet wat je onder de kerstboom gaat leggen. Mama en papa hebben alles al wat ze nodig hebben, je beste vriend of vriendin heeft voor zichzelf al een geschenk gekocht en van je collega's weet je niet wat ze nu eigenlijk leuk vinden. Maak je geen zorgen; je bent niet de enige. Om drama te voorkomen hebben wij 20 cadeautips voor je op een rijtje gezet, die je erbij helpen het juiste geschenk uit te kiezen voor vrienden en familie. Mooie decoratie voor in huis, accessoires voor een hobby of gewoon iets om je lekker in je vel te voelen: het kan allemaal. Lees nu onze tips en vind het perfecte geschenk voor kerst en oud en nieuw.

We gingen toch geen geschenk kopen voor elkaar?

Of nu toch? Wanneer blijkt dat er plots toch cadeaus verdeeld zullen worden, kan dat even schrikken zijn. Om ervoor te zorgen dat je niet in paniek raakt, hebben wij 20 cadeau-ideeën voor je op een rijtje gezet die je erbij helpen Kerstmis zonder schaamte door te komen. Zonder twijfel zit er iets tussen wat ideaal is voor je broer, zus of die ene vriend of vriendin. Veel plezier bij het uitzoeken!
Iets moois voor in huis: Geschenken waarmee een vriend of geliefde zijn of haar woning kan opsmukken, zijn altijd een goed idee! Wat denk je bijvoorbeeld van een warm, zacht dekentje om de koude winter door te komen? Is de ontvanger een echt kattenmens, dan kan je ook met een kattenpoef niets verkeerd doen. Het kussen van zo’n poef is afneembaar en de huiskater kan zich een plekje uitzoeken om te dommelen. Indien je de poef niet nodig hebt, kan je hem gewoon in een hoekje neerzetten. Zo is hij even uit het zicht. Heb je er trouwens al eens aan gedacht om een dienblad cadeau te doen? Met wat extra geschenkjes, folie en een strik is het een optimaal cadeau voor vrienden of familie.
Hobby en spel : Voor gepassioneerde kaartliefhebbers is een eigen pokerset een echte must. Shut the Box is daarentegen een leuk spel voor de hele familie en kan zowel klein als groot helemaal bekoren. Ben je eerder op zoek naar iets artistieks? Dan zijn een ledenpop of een naaidoosje misschien wel iets voor jou!
Wellness en sport : Wil je dat de persoon aan wie je een geschenk geeft fysiek en mentaal helemaal tot rust kan komen? Dan kan je gadgets voor het trainen, masseren of balanceren cadeau doen. Denk maar aan een voetmassageroller, een gewone massageroller, een yogamat of een fitnessbal.
Toebehoren voor keuken en bar : Iedereen kent waarschijnlijk wel iemand die graag achter de potten en pannen staat. Dan is het niet altijd makkelijk om iets te vinden wat die persoon nog niet heeft. Heb je al eens aan een bamboe stoommandje gedacht? Dat is een origineel cadeau, waarmee je aanleiding geeft tot heel wat nieuwe kookprojecten. Aziatische specialiteiten gaar je zo op een professionele manier. Des te lekkerder zullen ze ook smaken! En het resultaat is ook voor echte hobbykoks steeds een verrassing! Ook met een vijzel val je zeker en vast goed in de smaak. Iedereen met kennis van koken weet namelijk dat verse kruiden een gerecht net dat beetje extra geven. Maar ook met eenvoudigere geschenken zoals een theedoos van bamboe of een serveerschaal van roestvrij staal kan je niets verkeerd doen. Houdt je vriend of familielid echter meer van drankjes dan van eten, dan is een whiskeyset misschien wel hetgene waar je naar op zoek bent. Het stijlvolle en elegante design van zo'n whiskeyset geeft iedere huisbar een unieke en luxueuze touch. Wie nog niet alles in huis heeft voor het mixen, is dan misschien weer erg blij met een cocktail-set.

Nu kerstcadeautjes shoppen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.