Decoreren met droogbloemen

Decoreren met droogbloemen

DHZ-herfstdecoratie - Weckpotten met droogbloemen

Marie

Lifestyle en big smile - als Marie even niet bezig is nieuwe content te creëren, brengt ze haar tijd het liefst door met een glaasje wijn bij haar vrienden, met een spelletje kaarten of met een leuke serie. Na haar studie economie dook ze de wereld van branding en online shop assistance in, om haar creativiteit de vrije loop te laten. Mooie decoratiestukken en interior hacks toveren bij haar steeds een lach op haar gezicht.

De herfst komt dichterbij maar je bent nog op zoek naar de juiste herfstdecoratie? Dan kunnen wij jou met deze knutseltip misschien wel verderhelpen. In wat volgt tonen we je in een paar eenvoudige stappen hoe je voorraadpotten met behulp van droogbloemen en LED-kaarsen tot de nieuwe highlight van je woning maakt. Zo zorg je voor sfeervolle verlichting zonder dat je bang hoeft te zijn dat er brand ontstaat. Je kan de decoratie gebruiken om je woning in een nieuw jasje te steken of gewoon als geschenk. Lees nu meer!
Blumendeko Glas

Zo maak je je eigen herfstdecoratie

Dit heb je nodig:
  • Een paar touwtjes
  • Droogbloemen
  • 1 of meer voorraadpotten
  • Een lijmpistool
  • Een schaar
  • LED-kaarsen
Het eerste wat je moet doen, is de bloemen een beetje kleiner maken, zodat je ze met behulp van het lijmpistool aan de buitenkant van de voorraadpotten kan vastkleven. Heb je de bloemen aan de zijkant van de potten aangebracht, dan kan je ze nog een keer tot op de juiste hoogte bijsnijden, zodat ze niet boven de pot uitkomen. Dan neem je één van de touwtjes en leg je het een paar keer om het onderste uiteinde van de pot, totdat er een mooie rand ontstaat. Vind je het resultaat goed, dan kan je ook het touwtje aan de pot vastkleven en het overtollige gedeelte eraf snijden. Nu kan je de LED-kaars in het glas te zetten en het resultaat een leuk plekje geven bij je andere decoratiestukken. Veel plezier bij het knutselen!

Deze producten helpen je bij het knutselen

Ben je op zoek naar meer?

Bekijk onze blogs en vind leuke inspiratie, interessante tips en unieke artikelen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting