DHZ herfstdecoratie

DHZ herfstdecoratie

Voorbereiding op het najaar: DHZ herfstdecoratie

Larissa

Trends en dromen - Larissa geniet van gezellige avonden in de stad, maar houdt ook van zomerse dagen op het platteland. Wanneer het gaat over een modieuze outfit of een stijlvolle inrichting, is zij de eerste persoon waar we naartoe rennen. Als geschoold journalist is ze erg enthousiast over schrijven en is ze graag creatief bezig.

De lucht is 's morgens kouder, het wordt buiten sneller donker en de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam maar zeker van kleur. En dit betekent: de herfst staat voor de deur. Officieel begint de herfst pas op 22 september maar als het gaat om decoratie dan kan je nu alvast beginnen met het omtoveren van je huis. Zomerse accessoires worden in dozen gezet en herfstdecoratie eruit gehaald. Om voor een gemoedelijke stemming te zorgen, kun je gebruikmaken van lichtjes en kaarsen. Zo creëer je een warme sfeer passend bij regenachtige dagen en donkere avonden. Wij laten je vandaag zien hoe je snel en makkelijk je eigen herfstdecoratie kunt maken en voor mooie verlichting kunt zorgen.
Je hebt er slechts drie dingen voor nodig: een lichtsnoer, houten wasknijpers en sinaasappels. Afhankelijk van de lengte van het snoer zijn één of twee sinaasappels voldoende. Snijd de sinaasappelen in 1-2 cm dikke plakjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet de bakplaat vervolgens op ca. 100 graden gedurende 3 uur in de oven. Om de sinaasappelschijfjes sneller te laten drogen, kun je ze om de 30-60 minuten omdraaien. Als de plakjes na drie uur nog zacht zijn, moet je ze nog wat langer in de oven bakken. Na het drogen kun je de schijfjes gewoon met de houten knijpers aan het lichtsnoer vastmaken en klaar is je herfstslinger. Nu kun je je woning mooi verlichten. Als je nog sinaasappelplakjes over hebt, kun je deze voor een krans of tafeldecoratie gebruiken. Volg onze blog Relax Mag voor nog meer leuke herfst DIY-tips.
Orangen_trocknen
Herbst_Lichterkette

De passende accessoires voor je herfstslinger

Dit vind je misschien ook interessant

Vind hier meer spannende blogartikelen en ontdek onze persoonlijke favorieten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.