Musthaves voor 2023

Musthaves voor 2023

Gelukkig nieuwjaar! Was oud en nieuw bij jou thuis dit jaar ook weer een groot succes en ben je langzaam weer hersteld van de feestdagen? Wij ook! Je hebt vast al grootse plannen gemaakt voor 2023 en een hoop goede voornemens die je dit jaar echt vol wilt houden. Gezonder eten, minder alcohol drinken en meer sporten zijn echte klassiekers onder de voornemens. Maar heb je er eigenlijk wel eens over nagedacht om je huis nu eindelijk eens die finishing touch te geven? Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met wat leuke accessoires ben je meteen al een goed eind op weg. Om je te helpen, hebben we een aantal van jullie favoriete producten op een rijtje gezet.
Klein maar fijn: waterdruppelaars, deurstoppers en pillendoosjes zijn producten waar je misschien niet meteen aan denkt als je aan het shoppen bent. Toch hebben deze producten reeds afgelopen jaar bewezen dat ze echte toppers zijn. En tuinieren wordt dit jaar een stuk makkelijker met onze kniebank. Wat dacht je trouwens van een opvouwbare fruitmand voor in de keuken of een beentrainer om ook thuis een echt sportschoolgevoel te creëren? Grotere producten zoals tuinhaarden of vuurschalen zijn dé highlight van je tuin en maken zomerse avonden met vrienden rond het haardvuur nog gezelliger. Bekijk snel de favoriete producten van onze klanten en sla je slag!

Dit waren jullie favoriete producten in 2022

Dit vind je misschien ook interessant

Vind hier meer spannende blogartikelen en ontdek onze persoonlijke favorieten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.