Picknick

Picknick

Op het kleed, klaar, start!

Valentina

Valentina behaalde haar diploma als designer en heeft een bijzonder goed oog voor details. Haar inrichtingsstijl beschrijft ze zelf als een gezonde mix van minimalistisch en creatieve chaos. Tijdens het weekend tuiniert ze graag op haar balkon of doet ze een uitstapje naar een kunstmuseum. De meeste inspiratie doet ze op in woonstijlmagazines of interieurblogs.

Als de zon schijnt en het langzaam maar zeker warmer wordt, nemen we onze picknickmand en gaan eropuit. Of je nu met z'n tweeën of met het hele gezin op pad bent, een picknick is gewoon een geweldige gelegenheid om samen tijd door te brengen in de natuur. En het eten speelt daarbij natuurlijk ook een grote rol!
Belegde broodjes, salades en gesneden fruit zijn echte picknick klassiekers maar ook kleine muffins of bladerdeeghapjes zijn ideaal voor onderweg. Om te zorgen dat je picknick een echt succes wordt, hebben we een checklist met handige tips samengesteld.
Picknick im Grünen

Picknick checklist

  • Helemaal bovenaan staat natuurlijk een goed gevulde picknickmand! Bij Relaxdays heb je keuze uit praktische picknickmanden, zodat er voor elk wat wils is. Alleen voor de versnaperingen moet je zelf zorgen.
  • Het kleed is de basis van iedere succesvolle picknick. Onze picknickkleden zijn niet alleen bijzonder zacht en comfortabel maar de aluminium laag aan de onderkant beschermt je ook nog eens tegen een koude of natte ondergrond. Kussens zorgen bovendien voor extra veel comfort!
  • Gekoelde drankjes maken je picknick extra leuk (flesopener niet vergeten!). IJskoffie, frisdrank etc. kan je in onze praktische koeltassen bewaren. Ook bederfelijke levensmiddelen zijn in deze tas goed opgeborgen.
  • Op de picknick locatie te arriveren en te merken dat je het servies vergeten bent, zou natuurlijk zonde zijn! In onze shop vind je daarom van vershoudbakjes tot drinkflessen voor onderweg alles wat je voor een picknick nodig hebt. Het is aan te raden om voor de zekerheid ook een paar servetten of een keukenrol in te pakken.
  • Picknick professionals nemen zelfs een draagbare barbecue mee of bakken stokbrood boven het kampvuur. Hiervoor is het alleen wel belangrijk om van tevoren even te vragen of het op de betreffende plek toegestaan is.
  • Ook als de picknickmand leeg is, hoeft er geen verveling te ontstaan. Neem een boek, bluetooth speaker of een outdoorspel mee. Aan jeu de boules, badminton en het Kubb werpspel hebben ook kinderen veel plezier.
  • Om ervoor te zorgen dat je picknick een leuke belevenis wordt, is het aan te raden om zonnebrandcrème en insectenspray mee te nemen. Na een dagje in de natuur kan je het beste je lichaam even controleren op teken.
  • 's Avonds zorgen solarlampen bovendien voor een romantische sfeer op het picknickkleed. Als je ze overdag in de zon oplaadt, kunnen ze tot zes uur lang branden. Aangezien het 's avonds snel fris wordt, mag je ook een warme jas niet vergeten.
  • Om te zorgen dat er geen afval in de natuur achterblijft, is het verstandig om een aantal vuilniszakken mee te nemen. In onze shop vind je ook duurzaam wegwerpservies, bestek van bamboe en herbruikbare rietjes. Deze producten helpen je om plastic afval te reduceren.

Must-haves voor je volgende picknick:

Nog meer inspiratie voor je woning

Ontdek moderne woontrends en veelzijdige producten in het Relax Mag die jouw dagelijkse leven leuker maken.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting