Zomerfeestje

Zomerfeestje

Het perfecte zomerfeestje

Adriana

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Adriana vindt inrichting heel belangrijk en wil zich thuis graag op haar best voelen. Ze staat steeds open voor nieuwe trends en social media is daarbij haar grootste bron van inspiratie. Ze beschrijft zichzelf als iemand die houdt van orde en stijl.

Zomer, zon en een goed humeur! Het is het seizoen van de feestjes. Op dit moment kun je weer in kleinere of grotere groepen bij elkaar komen. Een goede gelegenheid dus om te genieten van de warme temperatuur en een feestje te geven. Een feest heeft natuurlijk wel wat voorbereiding nodig. In dit blogartikel geven we je daarom een paar handige tips zodat je zomerfeest gegarandeerd een succes wordt.
Lekker eten, leuke muziek, de juiste uitrusting en een goed humeur, er zijn veel factoren die er invloed op hebben of het feestje een succes wordt. Als gastheer of gastvrouw moet je rekening houden met allerlei dingen maar met de juiste voorbereiding zit je zeker goed. Je moet bijvoorbeeld beslissen of je een themafeestje wilt geven en of dat je de taken, zoals het voorbereiden van de salades, wilt verdelen. Inspiratie voor je volgende zomerfeest vind je hier!
Eistee
Wassermelone

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes

Lekker eten maakt je zomerfeestje helemaal af. Met mooi weer kun je bijvoorbeeld gaan barbecueën. Hierbij kun je smakelijke zomerse salades serveren. Een paar ideeën hiervoor vind je ook in ons andere blogartikel waarvan je de link onderaan de pagina kunt vinden. Als je kiest voor een themafeestje, kun je het eten op het thema afstemmen. In de nazomer of in de herfst kun je bijvoorbeeld een Oktoberfest geven. Volgens de traditie serveer je dan witte worst en pretzels in plaats van barbecuevlees. Het is echter ook mogelijk om van tevoren af te spreken dat elke gast iets lekkers meeneemt zodat je een groot aanbod aan diverse lekkernijen hebt. Naast het eten zijn natuurlijk ook drankjes essentieel voor een leuk feestje. Limonades en zelfgemaakte cocktails vallen altijd in de smaak. De passende accessoires voor het maken van je cocktails vind je trouwens in onze shop. Inspiratie voor coole drankjes kun je in andere artikelen van onze blog Relax Mag opdoen: zelfgemaakte ijsthee, de lekkere Pink Lady cocktail of de populaire Blue Drink van TikTok, wij hebben de drankjes geproefd en kunnen deze zeker aanraden!
Maar wat is nou een feestje zonder decoratie? Een themafeestje staat of valt met de passende decoratie maar ook kleine items zonder thema zorgen voor de perfecte sfeer bij je zomerfeest. Mooie lampjes in de vorm van lichtsnoeren, kaarsen, solarlamp glazen, lampionnen of zelfs het kampvuur zorgen voor gezelligheid. Kleurrijke lichtjes van lichtstaven creëren een discovibe. Feestartikelen zoals piñata's of feestspelletjes komen goed van pas als je voor plezier en actie wilt zorgen. Belangrijk is vooral dat je van tevoren goed nadenkt over het soort feest dat je wilt gaan geven. Vervolgens ga je op zoek naar passende decoratie, zoals lampjes, bloemen, confetti etc.. Daarna plan je het eten - wil je dat het helemaal aansluit bij het thema of maakt dit jou niet zo uit? Zijn er taken, zoals het bereiden van salades, die je aan vrienden over kunt dragen? Alles bij elkaar is het organiseren van een feestje best veel werk. Maar die moeite is niet voor niks. Wij laten je zien met welke van onze producten je een vrolijk zomerfeestje kan geven. Als je op tijd begint met plannen, wordt het zeker een succes. Wij wensen je alvast veel plezier!

magazine_products_summerparty_slidertitle

€ 39,90
€ 26,90
Vanaf € 24,90

Dit vind je misschien ook interessant

Vind hier meer spannende blogartikelen en ontdek onze persoonlijke favorieten

per pagina
  1. € 19,90
  2. Vanaf € 17,90
  3. Vanaf € 17,90
  4. Vanaf € 99,90
  5. Vanaf € 22,90
  6. Vanaf € 18,90
  7. Vanaf € 109,90
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting