Fruitige ijsblokjes

Fruitige ijsblokjes

Verfrissende ijsblokjes voor hete dagen

Larissa

Trends en dromen - Larissa houdt van het stadsleven, zonnige dagen en gezellige avonden. Wanneer het gaat over een modieuze outfit of een stijlvolle inrichting, is zij de eerste persoon waar we naartoe rennen. Larissa heeft een journalistieke achtergrond en vindt het erg leuk om te schrijven. Ze uit zich graag creatief en werkt daarom steeds daadkrachtig mee aan nieuwe ideeën voor de online shop.

Op sommige zomerdagen is de hitte bijna niet om uit te houden: de zon brandt op je huid, de lucht drukt op je lichaam en elke beweging lijkt er één te veel te zijn. Dan komt een leuke verfrissing wel gelegen. Jammer genoeg heb je niet altijd de mogelijkheid in het water te plonzen en moet je het op een andere manier oplossen. Koele drankjes kunnen dan soelaas bieden. En die smaken toch het beste wanneer je er ijsblokjes in doet, vind je niet? Wij tonen je vandaag hoe je van ijsblokjes een echte highlight maakt.
Of het nu gaat om sap, water of cocktails - met ijsblokjes wordt ieder drankje lekker fris. Bovendien geef je saaie drinks zo toch nog wat extra. Drink je je drankje niet alleen graag koud, maar hou je ook wel van een fruitige touch, dan kan je het eens met vruchtenijsblokjes proberen. Die zijn superfris en geven je drankje net dat beetje extra.
Ice Cubes
Cold Drinks
Je hebt nodig:
  • ijsblokjesvorm
  • kiwi
  • citroen
  • limoen
  • munt
  • water
Zo makkelijk gaat het:
Schil de kiwi en snijd hem in stukjes. De grootte van de stukjes hangt samen met de grootte van je ijsblokjesvorm. In elk vakje komen minstens 1 of 2 stukjes fruit. Hetzelfde geldt voor de citroen en de limoen. Deze vruchten moet je wel goed wassen aangezien je de schil niet verwijdert. Je kan natuurlijk ook kiezen voor biologische producten. De muntbladeren kan je het best ook even kort afspoelen en tussen je handen wrijven. Zo komt het aroma helemaal tot uiting. Verdeel nu de vruchten en bladeren in de ijsblokjesvorm, giet er water overheen en vries het geheel in. Een paar uur later zijn de superfrisse en fruitige ijsblokjes al klaar voor gebruik. Dan hoef je ze alleen nog maar aan een drankje naar keuze toe te voegen en je helemaal over te geven aan de ultieme verfrissing.

Handige ijsblokjesvormen

Lees hier meer

Als je zin hebt in nog meer informatieve blogs, inspiratie en op de hoogte wilt blijven van de laatste trends, moet je zeker onze andere blogartikelen eens lezen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting