De Pink Lady

De Pink Lady

De Pink Lady cocktail – De ultieme drink voor elke girls’ night

Marie

Lifestyle en big smile - als Marie even niet bezig is nieuwe content te creëren, brengt ze haar tijd het liefst door met een glaasje wijn bij haar vrienden, met een spelletje kaarten of met een leuke serie. Na haar studie economie dook ze de wereld van branding en online shop assistance in, om haar creativiteit de vrije loop te laten. Mooie decoratiestukken en interior hacks toveren bij haar steeds een lach op haar gezicht.

Het trouwseizoen is nog volop aan de gang en dat betekent: heel wat trouwfeesten en vrijgezellenavonden! Bij zulke gelegenheden komt het goed van pas als je een paar heerlijke cocktails kent die je voor je vrienden uit je mouw kunt toveren. Jolige avonden heb je natuurlijk niet alleen wanneer er een trouwfeest in aantocht is. Ook in de zomer zitten we graag eens samen op het balkon of geven een feestje in de tuin. En wat is er daarbij leuker dan van een heerlijke cocktail te genieten?
Voor al die warme zomernachten en feestelijke gelegenheden is de Pink Lady dé perfecte cocktail. De zoete smaak en roze kleur zijn bijzonder geliefd bij zoetekauwen en zijn de kers op de taart bij schattige themafeesten. Ontdek nu ons recept voor de Pink Lady en laat je genodigden grote ogen opzetten wanneer ze van jouw home-made cocktail proeven!
pink lady ingredients
pink lady cocktail
Om de cocktail te mixen heb je de volgende ingrediënten nodig:
  • Grenadine
  • Dry gin
  • Slagroom
  • Crushed ice of ijsblokjes
  • Frambozen als garnering
  • Suiker
Eerst dompel je de rand van het cocktailglas in grenadine. Daarna dop je het glas in wat suiker, zodat er een heerlijke suikerrand ontstaat, die ogen en gehemelte doet smelten. Dan doe je 30 ml gin, 15 ml grenadine, 30 ml slagroom en het ijs in de cocktailshaker. Dat geheel mix je stevig en giet je dan uit in het cocktailglas. Last but not least spies je er nog een paar frambozen bovenop om er je Pink Lady mee te garneren. Proost!

Onze cocktail accessoires voor de Pink Lady cocktail

Op zoek naar meer originele receptideeën?

Ontdek dan ook onze andere recepten en tips en tricks voor in de keuken op onze website.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting