DIY boho onderzetters

DIY boho onderzetters

Coole DIY boho onderzetters – Voor de kunstenaar in jezelf

Larissa

Trends en dromen - Larissa houdt van het stadsleven, zonnige dagen en gezellige avonden. Wanneer het gaat over een modieuze outfit of een stijlvolle inrichting, is zij de eerste persoon waar we naartoe rennen. Larissa heeft een journalistieke achtergrond en vindt het erg leuk om te schrijven. Ze uit zich graag creatief en werkt daarom steeds daadkrachtig mee aan nieuwe ideeën voor de online shop.

Heb jij ook iedere keer weer last van lelijke vlekken op je glazen tafel? Dan is het hoog tijd voor een paar handige onderzetters. Onderzetters gaan niet alleen vlekken of krassen tegen, maar kunnen je tafel ook net dat beetje extra geven. En het leukste is nog wel dat je ze helemaal zelf kunt maken. Wij helpen je hierbij en laten je zien hoe je onderzetters in boho stijl maakt.
Voordat we aan de slag kunnen gaan, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat boho nu precies inhoudt. Boho is een afkorting voor bohemian en is een echte trend. Deze stijl vind je terug in de mode en in interieurs maar is ook een echte way of life. Wie aan boho denkt, denkt aan romantiek, avontuur en vrijheid. Kenmerkend voor de bohemian stijl zijn drukke combinaties van kleuren, materialen en patronen. Zo, nu is de basis gelegd en kunnen we beginnen. Let’s go!
Material
Untersetzer formen
Wat heb je nodig?
  • Touw
  • Knutselpompons
  • Lijm
  • Schaar
En zo maak je ze:
Wikkel het touw om zichzelf heen zodat er een rondje ontstaat en lijm de ruimtes tussen het touw aan elkaar totdat de onderzetters de gewenste grootte hebben. Dit ziet er natuurlijk nog niet heel aantrekkelijk uit. Voorzie de randen daarom voor de ultieme finishing touch van kleurrijke pompons. Nu zijn ze helemaal af en kun je genieten van je eigen meesterwerk.
Pompons bekleben
fertiger Untersetzer

Wat heb je nodig?

Lees hier meer

Je bent op zoek naar nog meer handige ideeën of wilt nog meer stijlvolle interieurstijlen ontdekken? Bekijk dan zeker ook eens onze andere blogartikelen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting