Maritieme woonflair

Maritieme woonflair

Zee in zicht, stijl in zicht! Breng de zee dichterbij met de maritieme inrichtingsstijl

Larissa

Trends en dromen - Larissa houdt van het stadsleven, zonnige dagen en gezellige avonden. Wanneer het gaat over een modieuze outfit of een stijlvolle inrichting, is zij de eerste persoon waar we naartoe rennen. Larissa heeft een journalistieke achtergrond en vindt het erg leuk om te schrijven. Ze uit zich graag creatief en werkt daarom steeds daadkrachtig mee aan nieuwe ideeën voor de online shop.

Wat zorgt er nu voor een meer ontspannen gevoel en innerlijke rust dan het klotsen van de golven, het uitzicht van eindeloze stranden en de geur van de zoute zee? Wil je dit gevoel in je dagelijkse leven integreren, dan hebben wij een inrichtingsstijl voor jou paraat die je woning tot een maritieme oase van welzijn omtovert: de maritieme woonstijl. Deze tijdloze woontrend haalt zijn inspiratie uit de zee en de zeevaart en weerspiegelt de noordelijke manier van leven. In wat volgt, leggen wij je uit hoe je voor een maritieme touch in huis kunt zorgen.
Wil je de maritieme trend bij jou in huis introduceren, dan heb je eigenlijk niet veel nodig. Het begint in ieder geval bij de juiste kleuren. Je raadt het al: De combinatie van wit en blauw vormt de basis van de maritieme stijl. Het zijn namelijk net die kleuren die het vaakst met de zee geassocieerd worden. Je gebruikt ze dan het best voor accessoires, decoratie of voor meubelen. Blauw en wit kan je ook combineren met rood of metaaltinten. De meest gebruikte materialen voor de maritieme stijl zijn hout, linnen en katoen. Wil je het wat origineler hebben? Dan kan je ook gebruikmaken van voorwerpen van drijfhout of vlechtwerk! Voor de perfecte maritieme inrichting mogen prints met meeuwen, schepen en ankers bovendien niet ontbreken.

Hier vind je passende decoratie & accessoires:

€ 21,90
Vanaf € 21,90
Vanaf € 24,90

Een badkamer in maritieme stijl

Ontspanning, gelatenheid, rust en koelte - daarvoor staat de maritieme stijl. En waar beleef je die gevoelens nu vaker dan in de badkamer? De noordelijke woonstijl is je badkamer bijna op het lijf geschreven. Je hebt namelijk niet veel nodig om de ruimte een idyllische onderwater-look te geven. Met witte badkamerkastjes of -rekken is de basis al gelegd. De juiste badkameraccessoires zorgen dan voor de afwerking. En hier zijn de mogelijkheden net zo talrijk als het zand der zee: van douchegordijnen en badkamerkussens met zee-look tot opbergmandjes met anker design en deurstoppers in de vorm van een walvis. Maar ook handdoeken in het blauw en wit met snoezige mossel- of scheepsprint zijn een echte must-have voor je maritieme badkamer. Breng je van je eigen vakantie ook nog wat mee, zoals schelpen? Dan is jouw badkamer niet meer te verslaan. Zo snel en eenvoudig heb je een badkamer in maritieme stijl en een heerlijk vakantiegevoel in huis!
Maritimes Badezimmer

Must-haves voor je badkamer in maritieme stijl:

Vanaf € 19,90
Vanaf € 44,90
€ 39,90
Vanaf € 22,90
€ 79,90

Bij ons valt er altijd wel iets te lezen.

In ons Relax Mag vind je nog meer tips & tricks over hoe je je woning op orde houdt. Laat je door onze blogs inspireren en kom te weten hoe je meer orde creëert bij jou in huis.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting