Vetbolhouders

Vetbolhouders voor beestige gasten in de tuin

Vind jij het ook zo leuk om bezoek te krijgen van wilde vogels in de tuin? Dan zijn de Relaxdays vetbolhouders zeker iets voor jou. De vetbolhouders helpen erbij vogels te voederen en de juiste soort ook het gepaste voer te geven. Daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit. Ontdek nu de Relaxdays voederstations voor wilde vogels!

per pagina
  1. € 17,90
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Waarom vetbolhouders zo goed zijn

De sierlijke vetbolhouders van Relaxdays zorgen ervoor dat ook jij je steentje bijdraagt aan het milieu. Je zorgt er namelijk voor dat mezen en andere kleine vogels genoeg voedsel krijgen. Onze stijlvolle oplossingen van ijzer en kunststof in elegant groen design voorkomen dat je overtollig afval produceert. Je kan ze immers steeds hergebruiken, wat bij vetbolletjes in een netje niet het geval is. Bovendien kunnen wilde vogels zich er niet aan verwonden of erin vast komen te zitten. De houder zorgt er ook voor dat grotere vogels niet aan de haal kunnen gaan met de vetbollen. Onze voederstations kunnen met tot 4 vetbollen opgevuld worden, maar je kan er ook gewoon los voer in doen. De ruime vetbolhouders zorgen ervoor dat je niet al te vaak het voer moet bijvullen en dat er genoeg voedsel is voor je kleine tuinvrienden. Ornithologen raden trouwens steeds vaker aan wilde vogels het hele jaar door te blijven voederen. Je kan de vetbolhouders dus een permanent plekje geven op je balkon of in de tuin.

Bestel nu voederstations voor wilde vogels bij Relaxdays

Verzorg je tuingasten met de beste lekkernijen en geniet ervan wilde vogels bij jou in de tuin te bespieden. Zoek je nog meer voederstations en nesthulpen voor tuinvogels en andere wilde dieren? Bekijk dan ons aanbod aan vogel-, eekhoorn-, , egelhuisjes en insectenhotels . Bestel vandaag nog bij Relaxdays en geniet al binnen enkele dagen van je bestelling met gratis levering!