Rankhulpen

Plantenklimrekken voor prachtige klimplanten

Klimplanten en andere gewassen hebben vaak steun nodig om goed te kunnen groeien en mooi tot hun recht te komen. Denk maar aan klimop die aan een klimrek groeit, rozen die mooi langs een rozenboog naar boven klimmen of grote tomatenplanten. Met klimplantenrekken en plantensteunen kun je je planten een handje helpen en bovendien je tuin opfleuren. Ontspan je op een bankje onder de rozenboog of creëer een groene schutting op je terras of balkon. Of je nu kiest voor onze plantenklimrekken, rozenbogen of andere plantensteunen, je zult zeker prachtige accessoires vinden die je tuin verfraaien en de aandacht trekken van je buren en visite. Ontdek nu het assortiment aan klimplantenrekken van Relaxdays!

Welke klimplantenrekken je voor je tuin nodig hebt

Plantensteunen zijn er in diverse stijlen en vormen. Afhankelijk van de plant, de beschikbare ruimte en waarvoor je hem wilt gebruiken, komen er verschillende modellen voor jouw tuin in aanmerking. We hebben eens op een rijtje gezet welke plantensteunen je bij Relaxdays kunt vinden en hoe je deze kunt gebruiken:

  • Rozenbogen: Rozenbogen zijn bijzonder stijlvolle plantensteunen en een prachtige blikvanger in je tuin. Je kunt ze als tuinboog of als extravagant tuinaccessoire gebruiken en tegelijkertijd je rozen steun bieden om goed te kunnen groeien. Onze rozenbogen zijn gemaakt van hout of metaal en ze zijn ook verkrijgbaar met poortje of zitbank waar je heerlijk op kunt relaxen. Behalve rozen kun je er natuurlijk ook andere klimplanten of bessen op laten groeien.
  • Tuinobelisk: Ook tuinobelisken zijn bedoeld om je klimplanten steun te bieden en kunnen op verschillende plekken in de tuin neergezet worden. In onze shop vind je ze in de vorm van een piramide, een obelisk en een bol.
  • Plantenklimrek: Onze decoratieve klimplantenrekken komen met name goed van pas op plekken waar je op een stijlvolle en natuurlijke manier voor privacy wilt zorgen. Maar ook aan de rand van bloemperken of terrassen geven de metalen en houten rekken je planten en gewassen houvast. Aan de prachtige plantenklimrekken met functioneel design, in vintage stijl of met versieringen van vogels kunnen wijn, clematis, klimop of rozen mooi omhoogklimmen.
  • Plantenbakken met klimrek: De plantenbakken met klimrek van Relaxdays zijn heel flexibel. Dankzij de geïntegreerde bloembak hoef je er niet over na te denken waar je je klimplanten neerzet. Aan het klimrek van dennenhout kunnen ze goed klimmen en zo op een mooie, natuurlijke manier voor privacy zorgen.
  • Plantensteun: Of je ze nu in je bloemperk of in de bloempot zet, onze plantensteunen komen goed van pas om takjes en stengels van je gewassen voorzichtig vast te zetten. De sets bestaan uit plantenbinders, -clips en binddraad die bovendien hergebruikt kunnen worden.
  • Koop nu online plantenklimrekken en plantensteunen bij Relaxdays

    Bekijk ons assortiment aan klimplantenrekken en plantensteunen en vind de perfecte accessoires voor jouw tuin, balkon of kamer. Creëer je eigen groene oase en kijk toe hoe je planten volop groeien. Enthousiaste hobbyisten vinden trouwens in onze shop ook andere geweldige producten zoals kweekkassen, tuinieraccessoires of tuinhekken. Bestel nu zonder verzendkosten bij Relaxdays en laat je groene vingers zien!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.