Kapstok

Halmeubels om jassen en accessoires slim op te bergen

Zorg nu voor meer orde en overzicht in je hal met de handige kapstokken van Relaxdays. Met onze verschillende kapstokhaakjes, kledingrekken en spiegelkasten kun je je gang persoonlijk inrichten en bijzondere accenten zetten. Bovendien maakt structuur in de hal je leven makkelijker en verspil je geen tijd met het zoeken naar mutsen, paraplu's en sjaals.

Pagina
per pagina
 1. Vanaf € 34,90
 2. Vanaf € 27,90
 3. Vanaf € 19,90
 4. Vanaf € 34,90
 5. Vanaf € 21,90
 6. Vanaf € 43,90
 7. Vanaf € 18,90
 8. Vanaf € 29,90
 9. Vanaf € 22,90
 10. Vanaf € 21,90
 11. Vanaf € 29,90
 12. € 69,90
 13. Vanaf € 32,90
 14. Vanaf € 34,90
 15. Vanaf € 59,90
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Creëer veel opbergruimte in een kleine woning

Soms heb je gewoon niet genoeg ruimte in de woning. Alles staat vol en het wordt steeds meer. Daarom is het verstandig om je hal zinvol in te richten. Je kan bijvoorbeeld met kledingrekken, kapstokhaakjes of muurkapstokken extra opbergruimte creëren zonder dat er veel ruimte in beslag wordt genomen. Bij Relaxdays vind je de volgende halmeubels:

 • Kapstokhaakjes
 • Kapstokken
 • Kledingrekken
 • Spiegelkasten
 • Muurkapstokken
Met deze verschillende meubelstukken kan je je hal naar wens inrichten. Je kan jassen, sjaals, tassen en hoeden een plekje geven en je hebt ze steeds bij de hand. Bekijk nu ons grote assortiment en vind de perfecte kapstok.

Nooit meer chaos in de hal

Soms heb je haast omdat je je verslapen hebt of te laat bent voor een afspraak. Dan is het juist belangrijk dat je gang netjes opgeruimd is zodat je snel je jas, sjaal, muts en handschoenen kunt pakken. In onze kledingrekken met plankjes kan je je kleding netjes en overzichtelijk opbergen. Hierdoor weet je altijd waar je spullen liggen. En als je terug naar huis komt, kan je alles weer snel en makkelijk op zijn plek leggen. Hierdoor zorg je ook op lange termijn voor een opgeruimde gang. De muurkapstokken en kapstokhaakjes van Relaxdays kan je makkelijk monteren en ze bieden extra ruimte voor hoeden, paraplu's en sleutels. Bij ons vind je alles wat je voor een opgeruimde gang nodig hebt.

Koop nu handige kapstokken bij Relaxdays

Bestel nu je spiegelkast met passende kapstok en kledingrek en geef je hal een nieuwe look. Zo kan je op lange termijn van de orde en structuur genieten. Shop nu comfortabel online en laat alles thuisbezorgen.