Newsletter Header

De highlight van je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

Meld je aan in slechts een paar stappen

Wees altijd op de hoogte van de laatste trends

Met dank aan de nieuwsbrief van Relaxdays beleef je weer plezier aan het lezen van je mail. Eindelijk weer eens iets anders dan die vervelende reclame en spam waar je niet op zat te wachten. Maar wat maakt onze nieuwsbrief dan zo bijzonder? Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen, tuin, sport & vrije tijd. Bovendien voorzien we je van een heleboel tips & tricks die altijd goed van pas komen. Maar het beste is nog wel dat je met onze nieuwsbrief geen kortingsacties of aanbiedingen meer mist. Dit is zowel een feest voor jou als voor je portemonnee! Als je je nu aanmeldt, ontvang je 5€ korting op je volgende aankoop (bij een minimale besteding van 49€). Schrijf je in en profiteer!
(☝Let op: Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met een link waarmee je je aanmelding voor de nieuwsbrief kunt bevestigen (check ook je spambox).


Krijg iedere week een update van onze favoriete producten

Blijf up-to-date over de laatste trends en ontdek handige tips

Profiteer van kortingsacties en aanbiedingen

Relaxdays nieuwsbrief - Van alle markten thuis

Ben je op zoek naar inspiratie voor je huis of tuin? Heb je al honderd jaar hetzelfde interieur? Je hebt wel zin in een nieuwe hobby of hebt net een huisdier aangeschaft? Dan ben je bij Relaxdays aan het juiste adres. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word een echte insider op het gebied van wonen, tuin en vrije tijd. Door je te abonneren op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van:

  • de laatste trends
  • leuke kortingsacties
  • handig tips & tricks
  • onze favoriete producten
  • updates van de webshop
Hierbij komt het beschermen van jouw gegevens natuurlijk op de eerste plaats. Je hebt even behoefte aan een pauze? No problemo! Je kunt je abonnement op de nieuwsbrief namelijk altijd (tijdelijk) opzeggen. Dit nemen we je helemaal niet kwalijk. Maar we zouden het natuurlijk heel leuk vinden als je besluit om je weer aan te melden.

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.