Tenten

Tenten en toebehoren van Relaxdays

Een uitstapje in de natuur zorgt voor afwisseling en geeft je de mogelijkheid om te ontspannen. Kamperen laat je helemaal tot rust te komen. Of het nu in het bos is, aan een meer of in een ander land. Vooral bij het kamperen in een tent ben je dicht bij de natuur en kan je lekker ontspannen. Bij Relaxdays kan je alles vinden wat je nodig hebt voor je volgende kampeervakantie.

 1. -13 %
  RRP € 39,99 € 34,99
   (1)
 2. -30 %
  RRP € 29,99 € 20,99
   (11)
 3. -23 %
  RRP € 29,99 € 22,99
 4. -33 %
  RRP € 29,99 € 19,99
 5. € 34,99
 6.  (38)
 7.  (187)
 8.  (84)
 9.  (131)
 10.  (11)
 11.  (53)
Pagina

De perfecte kampeervakantie met Relaxdays

Even ontsnappen aan het dagelijkse leven en volledig ontspannen! Dat gaat het beste door te kamperen in de natuur. Of nu als vakantie, weekendtrip of survival-avontuur - kamperen is voor jong en oud een geweldige belevenis. Natuurlijk is het wel belangrijk om de juiste uitrusting te hebben, zodat je op alles voorbereid bent. Daarom kan je bij ons verschillende tenten vinden om goed uitgerust te zijn voor het volgende uitstapje. In de natuur of op de camping zijn afgeschermde plekken schaars. Met onze handige pop-up tenten kan je voor privacy zorgen en kan je je onderweg omkleden, ongestoord douchen of het toiletbezoek geheimhouden. De douche- en omkleedtent werken volgens het pop-up principe en bouwen zich daardoor vanzelf op. Dankzij de draagtas kan je de tent gemakkelijk meenmen. Voor op het strand kan je bij ons ook pop-up strandtenten vinden. Bestel vandaag nog de juiste tent en bijpassende accessoires voor het volgende uitstapje in de natuur.

Haringen kwijt? Hier vind je vervangers!

Je kent het wel: De laatste kampeervakantie is alweer een tijdje geleden en bij het uitpakken missen een paar haringen. Zij verdwijnen uit het niets en maar zelden heb je echt genoeg. Maar kamperen zonder haringen is geen goed idee, want anders vliegt de tent weg bij de eerstvolgende windvlaag. Bij ons kan je daarom meteen praktische sets bestellen en zul je dit probleem nooit meer hebben. Kies uit sets van 2 tot 240 stuks in verschillende vormen en kleuren. Er zijn grondpennen om erin te draaien of te drukken. Om de haringen makkelijk in de grond te krijgen hebben wij een kampeerhamer, om deze vervolgens weer eruit te halen kan je gebruikmaken van een haringtrekker. Ontdek nu alles voor je volgende uitstapje in de natuur bij Relaxdays.

Alles voor je volgende kampeervakantie

Naast een tent en haringen heb je natuurlijk nog meer nodig om goed uitgerust te zijn tijdens het kamperen. Bij Relaxdays kan je daarom nog andere, handige campingtoebehoren vinden. Breid je uitrusting uit met handige kampeermeubelen, jerrycans, koelboxen of luchtpompen. Bekijk nu ons brede assortiment en bereid je voor op een perfecte kampeervakantie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.