Honden

Leuke producten voor jouw hond

De hond is de beste vriend van de mens en daarom is alleen het beste goed genoeg voor hem. Bij Relaxdays vind je alles wat het hondenhart sneller laat kloppen. Van hondenriemen tot speelgoed of agility wippen is er alles wat jouw hond blij maakt. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment.

Pagina
per pagina
 1. Vanaf € 17,90
 2. Vanaf € 17,90
 3. € 69,90
 4. Vanaf € 49,90
 5. Vanaf € 29,90
 6. € 34,90
 7. Vanaf € 139,90
 8. € 44,90
 9. Vanaf € 49,90
 10. Vanaf € 34,90
 11. Vanaf € 34,90
 12. Vanaf € 39,90
 13. Vanaf € 79,90
 14. Vanaf € 79,90
Pagina
per pagina

Doe iets goeds voor je viervoeter

Een hond begeleidt de mens meestal vele jaren door het leven en wordt zijn beste maatje. Als jij je lieveling eens iets terug wilt geven dan kun je bij Relaxdays geweldige hondenaccessoires kopen. Bij ons vind je coole hondenspeelgoed sets, ballenwerpers of agility wippen om zich lekker uit te kunnen leven en trainen. Ook handige hondentoiletten kun je bij ons bestellen. Het maakt niet uit welk ras jouw hond is - bij ons vind je voor elke hond de passende accessoires. Ook voor puppy's zijn er bij Relaxdays verschillende benodigdheden, zoals een ruime hondenren, te vinden.

Het perfecte thuis voor jouw hond

Als je over een huis met tuin beschikt, is het vaak wat makkelijker om een hond te houden dan in een huurwoning. Hier moet je je van tevoren met de verhuurder afstemmen. Als dit gelukt is, moet je alsnog op een paar dingen letten als je een hond in huis haalt. Want ook de hond moet zich op zijn gemak voelen in je woning. Afhankelijk van het ras heeft de hond meer of minder beweging nodig. Aangezien de ruimte in een huurwoning vaak beperkt is, moet je van tevoren goed nadenken over de ruimte die voor je viervoeter beschikbaar is. Een hond heeft in ieder geval zijn eigen plekje nodig dat aan zijn behoeftes is aangepast. Bij Relaxdays vind je praktische hondenaccessoires en handige producten voor een lekker hondenleven. Met hondententen, koelmatten, hondenhekken en -loopplanken kun je een mooi plekje inrichten voor je lieveling en hem blij maken. Ontdek nu de passende accessoires voor jouw viervoeter.

Koop nu leuke hondenproducten bij Relaxdays

Koop nu alles van A tot Z voor jouw viervoeter en maak hem helemaal blij. Bestel nu hondenbenodigdheden en - accessoires direct online bij Relaxdays en laat ze comfortabel thuisbezorgen.