Katten

Leuke accessoires en manden voor jouw kat

Je kat is je beste vriend en je grootste lieveling. Daarom wil je er vanzelfsprekend voor zorgen dat het hem aan niets ontbreekt, hij zich op zijn gemak voelt en een fijne schuilplek heeft. Over het algemeen zijn katten makkelijk te houden huisdieren, maar ze hebben alsnog veel aandacht en voldoende mogelijkheden om lekker te ravotten en te slapen nodig. Bij Relaxdays kun je een ruim aanbod aan kattenaccessoires ontdekken en iets goeds doen voor je kat!

per pagina
 1. Vanaf € 19,90
 2. Vanaf € 17,90
 3. Vanaf € 21,90
 4. Vanaf € 24,90
 5. Vanaf € 27,90
 6. Vanaf € 26,90
 7. € 22,90
 8. -57 %
  € 29,90 € 69,99
 9. Vanaf € 21,90
 10. Vanaf € 21,90
 11. Vanaf € 19,90
 12. Vanaf € 24,90
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wat heb je nodig voor je huistijger?

Het is van belang dat je rekening houdt met de verschillende behoeften van je kat. Met de juiste meubels, accessoires en speelgoed kun je je viervoeter helemaal blij maken en samen vele mooie jaren doorbrengen. Wat je allemaal nodig hebt, hebben we hier voor jou op een rijtje gezet:

 • Het jachtinstinct en de intelligentie bevorderen:
 • In elke kat schuilen de genen van een klein roofdier dat zijn prooi wil vangen en lekker wil ravotten. Bovendien zijn katten hele intelligente dieren die ook uitgedaagd willen worden. Met het Relaxdays kattenspeelgoed zal je huistijger zich nooit vervelen. Met de interactieve speeltjes met muizen en rinkelende belletjes kan je kat helemaal los gaan.
 • Schuilplaatsen creëren:
 • Met name als je bezoek krijgt of als er eens wat meer lawaai is, is het belangrijk dat je kat een rustig plekje heeft waar hij zich kan verstoppen en ontspannen. Hiervoor zijn kattenmanden of krabpalen met geïntegreerde schuilplek ideaal.
 • Nagels slijpen:
 • Over krabpalen gesproken! Voordat je kat aan je behang of aan de leren bank gaat krabben, kan je hem het beste een mogelijkheid bieden om zijn nagels te slijpen. Bij Relaxdays vind je zowel grote als kleine krabpalen die je kat uitnodigen om te gaan spelen en slapen. Ook krabmatten zijn handige accessoires die het leven met een kat leuker maken. Je kunt ze gewoon aan de muur vastmaken waar je kat normaal gesproken aan zou krabben. Hierdoor sla je twee vliegen in één klap: je huistijger kan heerlijk zijn nagels slijpen en jij beschermt je behang.
 • Met je handen in het haar
 • Met name eigenaren van langharige katten kennen dit probleem. De hele woning zit onder de haren en je bent de halve dag bezig om je huis schoon te maken. Onze borstelbogen kunnen je hierbij een handje helpen. De kattenbogen verzorgen de vacht van je lieveling doordat ze de dode haren en klitten eruit halen. Met de meegeleverde kattenmunt kun je een mogelijke onwennigheid in het begin verhelpen. Bovendien vind je zelfs een model met geïntegreerde speelmuis in ons assortiment.

Koop nu kattenaccessoires online bij Relaxdays

Maak je huis katvriendelijk en verwen je pluizige lieveling met de Relaxdays producten voor katten. Wie er geen genoeg van kan krijgen, vindt in onze shop ook voerbakken en handige accessoires voor andere huisdieren zoals honden, vissen of knaagdieren. Bestel nu online bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen en creëer een prettige omgeving voor jouw huisgenoot op vier poten!