Vogels

Het perfecte thuis voor jouw vogels

De kooi is het thuis van je vogels. Daarom is het van belang dat hij aansluit bij de behoeften van de dieren en niet voelt als een gevangenis. Je vogels houden van een gezellige plek waar zij lekker de ruimte hebben om te slapen, spelen en eten. Bij Relaxdays vind je verschillende kooien, volières en accessoires voor je gevederde vrienden.

per pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

De perfecte vogelkooi voor jouw lievelingen

Ben je een vriend van kleine vogelsoorten zoals kanaries of vinken en wil je deze kleine diertjes eindelijk in huis halen? Bij Relaxdays vind je de passende accessoires om het voor de vogels zo gezellig mogelijk te maken. Ontdek hier de perfecte vogelkooi voor je lievelingen. Onze vogelkooien voor kleine vogels zijn voorzien van zitstokken om uit te rusten en schommels om mee te spelen. Bovendien kan je de onderbak er makkelijk uithalen en zo de kooi in een handomdraai schoonmaken. Daarnaast zijn er twee uitneembare voerbakjes geïntegreerd. Zo kun je de vogeltjes altijd voldoende voer ter beschikking stellen. De vogelkooien van metaal zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende daken. Vind nu de perfecte kooi om je vogels een gezellig plekje te bieden.

Volières voor je woning

Vogels hebben ruimte nodig. Minimaal één keer per dag zou een vogel daarom vrij moeten kunnen rondvliegen. Over het algemeen zou je bij de keuze van een kooi of een volière rekening moeten houden met de behoeftes van je dieren en aan de hand daarvan de geschikte grootte kiezen. Bij Relaxdays vind je het perfecte verblijf voor jouw vogels. In onze ruime volières voelt zich elk dier op zijn gemak. Door de geïntegreerde vrijzit hebben de vogels de mogelijkheid om zich te strekken en hun omgeving te verkennen. De verstelbare zitstokken bieden ruimte om uit te rusten of te slapen. Onze volières zijn voorzien van wieltjes waardoor je de kooi kunt neerzetten waar je maar wilt. Bekijk nu ons grote aanbod en vind de passende kooi voor jouw vogels bij Relaxdays.

Koop alles voor je huisdier online bij Relaxdays

Heb je naast grasparkieten en kanaries nog andere dieren in huis? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment voor huisdieren en vind alles wat je lievelingen nodig hebben. Bestel makkelijk online bij Relaxdays en laat alles thuisbezorgen.