Asbakken

Of nu binnen of buiten - als je zelf een roker bent of voor je rokende vrienden een mogelijkheid wilt creëren, een asbak heb je nodig. Je stelt je een eenvoudige, maar ook decoratieve en functionele oplossing voor, voor as en peuken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met onze roestvrij stalen asbakken ben je perfect uitgerust en kan je bovendien vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Nu ontdekken!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Tafelasbak van fijnste rvs

De Relaxdays asbakken zijn gemaakt van roestvrij staal en vallen op door het discrete, maar toch stijlvolle design en een zilveren kleur. In ons assortiment kan je modellen met deksel en zonder deksel vinden, maar die hebben daarvoor een hogere rand. Daardoor zijn onze tafelasbakken uiterst wind- en weerbestendig en zijn daarom niet alleen geschikt voor het gebruik binnenshuis, maar ook buiten. Voorkom de vervuiling door rondvliegende as en zeg vaarwel tegen een vuil balkon. Niet alleen het materiaal en de kleur maken onze asbakken decoratief en esthetisch, maar ook de constructie. Door de deksel of de hoge rand zijn sigarettenpeuken ook niet meteen zichtbaar, waardoor de vensterbank of balkontafel er opgeruimder uitziet. Bovendien is het schoonmaken en het legen van de Relaxdays asbakken heel makkelijk, want ze zijn deels geschikt voor de vaatwasser en het binnenste gedeelte van onze open varianten kunnen gemakkelijk eruit gehaald worden. Creëer een kleine, handige highlight voor gezellige avonden op het balkon of de bank met onze asbakken!

Nu asbakken goedkoop bij Relaxdays online bestellen

De Relaxdays asbakken zijn een handig voorwerp in het dagelijks leven of tijdens huisfeesten en overtuigen door hoogwaardige afwerking en duurzaamheid dankzij het roestvrije staal. Wanneer je op zoek bent naar een grotere variant, neem dan toch eens een kijkje bij onze staande asbakken, die vooral bij feesten een must have zijn. Banken en tafel voor tuinfeesten kan je ook bij ons vinden, wanneer je in de categorie biertenten kijkt. Bestel nu online bij Relaxdays!