Biertenten

Comfortabele biertafels en -banken voor elk feestje

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje of een barbecueavond, een picknick set is een echte uitkomst als je veel mensen in de tuin wilt kunnen laten zitten. De biertafels en -banken kun je makkelijk uit- en inklappen en neerzetten waar je maar wilt. Ga nu op zoek naar de ideale bierset voor het eerstvolgende feestje.

Onvergetelijke tuinfeestjes met Relaxdays

Tijdens een barbecue- of tuinfeestje kunnen je gasten niet de hele tijd staan. Ook staand eten is wat lastig. Maar je hebt niet genoeg tuinmeubelen om iedereen te kunnen laten zitten? Dan is het hoogste tijd dat je de Relaxdays biertafel en banken aanschaft! Aan deze tafels met twee banken is er genoeg ruimte voor je gasten. De biertafels en banken kun je makkelijk uitklappen en makkelijk opruimen als je ze niet meer nodig hebt. Bovendien kan je deze biertafels niet alleen maar buiten gebruiken. Ook in de garage of in de feestkelder komt de picknick set goed van pas. Bijvoorbeeld als je een groot feest organiseert. Bekijk nu ons aanbod en vind de perfecte biertafels en banken die helemaal passen bij jouw huis. Ook handige accessoires zoals bankkussens vind je bij ons. Sla je slag!

Koop nu online biertafels en -banken van Relaxdays

Het volgende feestje is al in aantocht? Bestel dan vandaag nog online de perfecte picknick set bij Relaxdays en laat de banken en tafels thuisbezorgen. Zo kan het feestje beginnen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting