Drinkspelletjes

Drinkspelletjes van Relaxdays

Het maakt niet uit welk event er in aantocht is: een verjaardagsfeest, een vrijgezellenavond, oudejaarsavond of gewoon een uitgelaten avond met vrienden. Drankspelletjes maken van elke avond een event waaraan iedereen plezier beleeft en waarbij een heerlijk drankje nooit ontbreekt. Bereid je nu voor op je volgende party en entertain je gasten met jolige drankspelletjes.

Spelavonden en cocktailavonden met drankspelletjes van Relaxdays

Dankspellen brengen twee ontspannende vrijetijdsbestedingen met elkaar in verbinding: spannende gezelschapsspelletjes spelen en gezellig samen een glaasje drinken. Je kan ze naar iedere gelegenheid meenemen als party-gag of ook cadeau doen als origineel geschenk. Vrienden en kennissen die er graag eens op uit gaan, zullen zonder twijfel staan kijken wanneer je op hun verjaardag een klassieker met een origineel tintje meebrengt. Ook op dolle vrijgezellenavonden, oudejaarsavond en bedrijfsfeesten zorg je met een drankspel voor nog meer gekte. Neem nu een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan party games en begin alvast met de voorbereiding van je overwinning. Houd er wel rekening mee dat het ook kan gebeuren dat je de bietenbrug op gaat en daarom tipsy naar huis moet strompelen.

Welk drinkspel past het best bij mij?

In ons assortiment vind je heel wat verschillende soorten drankspellen. Ben je voor je volgende party op zoek naar het klassieke Beer Pong? Dan vind je bij ons zeker wat je zoekt. Ben je geen fan van bier? Dan kan je het in plaats van Beer Pong met Gin Pong proberen! Wil je toch liever scoren met een originelere variant? Ook dat is mogelijk! Met de drankspelletjes van Relaxdays wordt het nooit saai. Denk maar aan Drinking Ludo, dat ons doet denken aan het klassieke Mens-Erger-Je-Niet of het Roulette drankspel waarmee je een echte casino-sfeer creëert. Bij Spin the Shot ben je dan weer helemaal aan je geluk overgeleverd en bij Tic Tac Toe of het basketbaldrinkspel neem je het in een spannende wedstrijd op tegen je vrienden. Waar je ook voor kiest, plezier is in ieder geval gegarandeerd.

Koop nu online drankspelletjes bij Relaxdays

Strijd samen met je vrienden om de overwinning en toon al je kunnen gedurende een blijmoedige avond. Met de drankspelletjes van Relaxdays maak je van elke party een groot succes. Bij Relaxdays vind je ook andere toebehoren voor je volgende party: denk maar aan feestartikelen, asbakken, versiering of producten voor je huisbar zoals flessenrekken & stijlvolle flessen en glazen. Voor elk wat pils! Bestel nu bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting