Bolderkarren

Relaxdays bolderkarren voor elk uitstapje

Of je ze nu nodig hebt om mee te nemen naar de camping of voor het dragen van zware boodschappen: bolderkarren zijn altijd heel handig. De multifunctionele handkarren maken je dagelijkse leven gemakkelijker en komen in de meest uiteenlopende situaties goed van pas. Pak je spullen in en maak je klaar voor een ontspannen uitstapje. Kom meer te weten over ons aanbod en rust je uit met een Relaxdays bolderkar!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Onze 3 beste bolderkarren

Als het om transportkarren gaat, geldt het volgende: bolderkarren zijn niet meteen bolderkarren. Er zijn verschillende varianten en modellen, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. We hebben de kenmerken en voordelen van onze drie bolderkarren voor je op een rijtje gezet:

  • De betrouwbare: Een model dat altijd goed is. De handige handkar van staal kan door de klapbare zijkanten eenvoudig worden beladen en kan een lading tot 150 kg dragen. Door de banden met profiel rijdt hij ook op oneffen terrein heel goed.
  • De krachtige: Met deze krachtpatser kan je zelfs de zwaarste boodschappen, vuilnis of andere goederen vervoeren. De bolderkar met extra hoog frame heeft een draaglast tot 500 kg en ook hier kunnen de zijkanten uitgeklapt worden om makkelijk te kunnen beladen. Het geïntegreerde doek zorgt ervoor dat er niets uit kan vallen en kan er indien gewenst uit worden gehaald. Door de rubberen banden en met een frame van staal laat deze handkar je nooit in de steek.
  • De compacte: Onze bolderkar voor onderweg is heel ruimtebesparend, omdat hij opvouwbaar is en optimaal kan worden opgeborgen in de meegeleverde opbergtas. Leg hem in de kofferbak en je kunt tijdens een uitstapje gebruikmaken van het gemak van een bolderkar. Bovendien is de kleine transportkar extreem wendbaar en flexibel doordat de achterwielen volledig draaibaar zijn. Hij kan beladen worden tot 80 kilogram.

6 mogelijkheden om de bolderkar te gebruiken

Net zo verschillend als de modellen van onze bolderkarren, zijn hun gebruiksmogelijkheden. Je bent er nog steeds niet van overtuigd dat een handkar je leven een stuk makkelijker kan maken? Geen enkel probleem! Daarom hebben wij enkele ideeën verzameld, hoe en waarvoor je een bolderkar kunt gebruiken:

  • Vervoeren van boodschappen: Als je je rug wilt ontlasten bij het dragen van zware waterkratten van de auto naar het huis, is een bolderkar perfect. Ook andere of ook grote boodschappen kunnen daarmee eenvoudig worden verplaatst.
  • Handige buggy vervanging: Kinderen kunnen vaak nog geen lange stukken lopen. Daarom kun je op weg naar de crèche of tijdens lange uitstapjes gebruikmaken van een handkar.. Zet je kleintjes erin en neem ze mee naar de gewenste bestemming. Voor de ouders is het gemakkelijker en voor kinderen een leuke belevenis. Zorg er echter voor dat je niet al te kleine kinderen in de handkar zet, want ze moeten zelfstandig kunnen zitten.
  • Festivalbegeleider: Vooral op goed bezochte festivals moeten vaak lange afstanden worden afgelegd. Met een stoere bolderkar vervoer je je drankjes en festivaluitrusting comfortabel van A naar B.
  • Alternatief voor een tas bij uitstapjes: Zonnige dagen tijdens de vakantie of in het weekend moedigen je aan om met vrienden en familie de natuur in te trekken. Maar vooral ouders weten dat voor dagtochten vaak een bepaalde uitrusting nodig is. Met behulp van een opvouwbare handkar kun je zonder handtas of rugzak op pad gaan en neem je gemakkelijk picknickdekens, bidons, speelgoed, handdoeken of schone kleding mee.
  • Hulpje bij het tuinieren: Bloemen, die geplant moeten worden, zware zakken met aarde of tuinafval kunnen op de handkar worden gepakt, vooral ons xl model, dat er dankzij het zeildoek ervoor zorgt dat niets eruit kan vallen. Ook accessoires voor het tuinieren , zoals tuingereedschap of scharen kan je in jouw bolderkar opbergen en vervoeren.
  • Voedselleverancier: Snacks, lekkernijen maar ook servies en bestek voor een barbecueavond, een feestje of voor onderweg kunnen met een van de praktische Relaxdays bolderkarren naar de gewenste plek worden gebracht.

JBestel nu handkarren voor elk doeleinde online bij Relaxdays

Hebben we je interesse gewekt voor een handige bolderkar? Super! Kies het model dat het beste bij je past en bestel vandaag nog in de online shop van Relaxdays. Wij bieden bovendien een gratis verzending aan die binnen enkele dagen plaatsvindt. Shop nu zonder zorgen!