Buitenspeelgoed

Een speeltuin in je eigen tuin

Welk gezin droomt er niet van een speelparadijs in hun eigen tuin? Plaats speeltoestellen in je tuin en laat de harten van je kinderen sneller kloppen. Kom samen helemaal tot rust op onze nestschommels die beschikbaar zijn in veel verschillende kleuren of neem het op tegen je kinderen met een van onze outdoorspellen.
Het opblaasbare speelgoed zorgt op warme zomerdagen voor nog meer plezier in het zwembad. Leef je samen met je kinderen helemaal uit met onze zwembanden en opblaasbare dieren voordat jullie in het gras van de zon genieten en helemaal tot rust komen. Met dank aan onze tenten voor nestschommels kun je het schommelen extra leuk maken en heb je de mogelijkheid om een gezellig plekje voor jezelf te creëren. Als de zomer ten einde loopt, betekent dit trouwens niet dat het gedaan is met de pret. Onze nestschommels zijn namelijk ook geschikt om binnen te gebruiken en onze buitenspelletjes kunnen in de winter of op regenachtige dagen ook in huis worden gedaan.

Buitenspeelgoed dat je overal mee naartoe kunt nemen

Omdat onze schommels heel makkelijk vast kunnen worden gezet, kun je ze ophangen waar je maar wilt. Schommels zorgen niet alleen in je eigen tuin of binnen in huis voor veel plezier, maar zijn ook leuk om te gebruiken op een terras of op de camping. Geniet ook op vakantie van je comfortabele schommel en maak voor je kinderen van iedere plek een speelparadijs. Ook de outspoorspellen van Relaxdays zijn heel makkelijk mee te nemen en zijn daarom heel geschikt voor op de camping of voor een dagje weg. Speel samen met vrienden en familie jeu de boules of boter kaas en eieren in de buitenlucht.
Maak je eigen speelparadijs helemaal af met de Relaxdays speeltoestellen voor in de tuin en kijk alvast uit naar al het plezier dat je buiten zult beleven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.