Tuinhekken

Relaxdays hekken - Een geschikt hek voor iedere tuin

De eerste stap van het aanleggen van een voor- of achtertuin is meestal het afbakenen van de tuin door middel van muren of hekken. Ook in de tuin zelf kun je gebruikmaken van hekken. Met een goed hek laat je je tuin er niet alleen opgeruimd en netjes uitzien. Hekken zijn ook nog eens te gebruiken ter decoratie en zorgen ervoor dat de buren niet zomaar de tuin in kunnen kijken. Daarom hebben wij een groot en divers aanbod aan hekken in ons assortiment. Je vindt altijd wel een geschikt hek dat past bij jouw plannen. Je kunt bij ons de volgende soorten hekken en schuttingen vinden:

  • Perk- en borderranden
  • Perkhekjes
  • Balkondoeken
De Relaxdays borderranden zijn beschikbaar in verschillende groottes en hoogtes. Met borderranden kun je perken, paden of gazons op een decoratieve manier afboorden. Ze zijn niet alleen praktisch, maar trekken door hun decoratieve design alle blikken naar zich toe en geven je tuin een persoonlijk tintje. Met de perkranden kun je je tuin er opgeruimd uit laten zien en structuur aanbrengen in je tuin.
Onze perkhekjes kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en zijn makkelijk te verplaatsen. Ze komen in alle tuinen op een andere manier goed van pas, ze passen zich aan hun omgeving aan en kunnen ook langer worden gemaakt. De perkhekjes van Relaxdays kunnen als sierhekje, plantensteun of decoratieve borderrand worden gebruikt. De perkhekken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen waardoor er voor iedere soort tuin wel iets bij zit.
In ons assortiment zijn bovendien balkondoeken in de kleuren antraciet en groen te vinden. De balkondoeken fungeren als schutting waarmee je op je balkon, terras of in de tuin voor meer privacy kunt zorgen. De doeken vangen bovendien de wind op, gaan stof tegen en zorgen voor schaduw. Deze eigenschappen komen ook heel goed van pas in kweekkassen. De zichtdoeken zijn temperatuurbestendig en bestand tegen weersinvloeden. Bij Relaxdays zijn balkondoeken van verschillende lengtes en hoogtes te vinden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.