Bewatering

Gemakkelijk bewateren met Relaxdays

Natuurlijk wil je dat al je planten in de tuin groeien. Ze moeten bloeien, vruchten dragen en van je huis een plek maken waar je je thuis voelt. Hiervoor moet je wel gewetensvol je planten water geven. In het tuinassortiment van Relaxdays heb je een uitgebreid aanbod aan producten om je planten en bloemen te bewateren. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je groene vingers het werk doen!

Pagina
Pagina

Bewater je tuin met tuinslangen, sproeiers etc.

Het ontwikkelen van een goed irrigatiesysteem is vooral handig als je een weelderige tuin of een grote moestuin hebt. Daarmee kan je je planten efficiënter bewateren en heb je er meteen nog meer plezier van. Bij Relaxdays kan je een DIY-bewateringssysteem als volledige set kopen en boven jouw perk installeren. Als je flexibel wilt blijven, kun je natuurlijk een tuinslang gebruiken en deze combineren met andere accessoires. Broeskoppen zorgen voor het sproeien met de perfecte waterdruk, haspels en slangenwagens helpen je jouw tuinslang te verplaatsen, zonder dat deze in de knoop raakt en met onze tuinslanghouders kan je hem aan de muur ophangen. De Relaxdays tuinslanghouders zijn verkrijgbaar in een simpel of rustiek design en als staand of wandmodel te verkrijgen. Drukspuiten kan je ook gebruiken voor het bewateren of om je planten met pesticiden tegen ongedierte te beschermen. Bovendien kan je bij Relaxdays sproeiers vinden om je grasveld groen en fris te houden. Ook kan je stijlvolle waterkranen en fonteintjes ontdekken, die niet alleen functioneel zijn maar ook nog eens uiterst decoratieve en hoogwaardige accessoires voor in je tuin zijn.

Compacte irrigatiemogelijkheden perfect voor op het balkon of binnenshuis

In kleine tuinen, op balkons of in huis heb je meestal geen geavanceerde irrigatieoplossingen nodig, maar jouw planten hebben wel water nodig. Bekijk daarom onze gieters of sproeiflessen, afhankelijk van welke planten jij graag met water wilt verzorgen. Onze handige waterdruppelaars nemen deze taak voor hun rekening. Deze zet je in een bloempot waarna je er een waterfles in plaatst, om ervoor te zorgen dat je planten regelmatig bewaterd worden - zelfs als je op vakantie bent.

Koop nu bewateringsproducten online bij Relaxdays

Maak van het water geven van je planten een plezierige ervaring met de producten van Relaxdays. Je hebt meer ondersteuning nodig bij het tuinieren? Geen enkel probleem! Tuingereedschap, scharen, gazonverzorgingsartikelen en handige accessoires zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Bestel nu in de webshop van Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting