Gazononderhoud

: Het perfecte gazon

Een gelijkmatig en net grasveld in de tuin te hebben is niet zo makkelijk, want gras moet op een speciale manier worden onderhouden. Bij Relaxdays kan je producten vinden voor een geweldig gazon: van gazonrollers en borderranden tot handgrasmaaiers en ook andere geweldige accessoires voor het optimaal verzorgen van het gras.

: Alles voor gazononderhoud

In bijna elke tuin heb je naast bloemen, bomen, vruchten en planten een grasveld. Hierop kunnen de kinderen spelen of stoelen neerzetten. Om voor een gelijkmatige uitstraling en netheid in de tuin te zorgen, kan je met Relaxdays borderranden afbakeningen maken. Met deze grasranden kan je perken, grasvelden, paden of borders afbakenen en je tuin in vorm brengen. Voor het aanleggen van een grasveld vind je bij ons bovendien ook een gazonroller die ervoor zorgt dat de zaadjes goed in de grond worden gedrukt. Als je grasveld eenmaal perfect is aangelegd, is het juiste onderhoud belangrijk om er lang plezier van te hebben. Ook het gazon moet worden onderhouden: zodra het gras goed aan het groeien is, moet het regelmatig worden gemaaid. Met de handmatige grasmaaier van Relaxdays kan je dat op elk moment van de dag doen. De grasmaaier wordt geduwd, waardoor hij heel weinig geluid maakt. Als je toch liever gebruikt wilt maken van een grasmaairobot, kan je bij ons een geschikte garage voor je maairobot vinden. Bij zeer grote grasvelden is een zitmaaier aan te raden. Voor reparatie of onderhoud kan je bij ons een hefinrichting voor de zitmaaier kopen, want de zware maaier is nauwelijks te tillen.

: Jouw unieke tuin met Relaxdays

Als het gazon eenmaal ligt, kan je met de rest van de tuin beginnen. Ook hier is veel te doen: bloemen planten, de heg snoeien en een zithoek inrichten. Bij Relaxdays vind je alles voor een perfecte tuin. Begin nu!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting