Tafels

Tuintafels: voor een gezellig samenzijn in de frisse buitenlucht

Of het nu is om heerlijke worstjes te braden op de barbecue, een plezierige avond te beleven of om op een zonnige ochtend met de familie van een hemels ontbijt te genieten, met de tuintafels van Relaxdays kan het allemaal! Op zonnige dagen is een leuke tuintafel onmisbaar. Tuintafels bieden immers ruimte voor een gezellige maaltijd, een lekkere drink, een leuke spelavond en nog veel meer. Bij Relaxdays vind je een ruim aanbod aan tuintafels in moderne stijl die bovendien erg veelzijdig zijn. Bestel nu bij Relaxdays je tafel naar wens en geniet van een aangename zomer in eigen tuin.

Pagina
per pagina
  1. Vanaf € 18,90
  2. Vanaf € 44,90
  3. Vanaf € 44,90
  4. Vanaf € 49,90
  5. Vanaf € 59,90
  6. Vanaf € 109,90
  7. Vanaf € 79,90
  8. € 69,90
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Welke tuintafel past het best bij mij?

Bij de keuze van je tuintafel speelt niet alleen je persoonlijke voorkeur een rol, ook de grootte van de tafel en de functie zijn doorslaggevend. De buitentafels van Relaxdays zijn weervast en daardoor ook bijzonder duurzaam. Dat betekent echter niet dat ze geen fantastische look kunnen hebben! Nee, de tuintafels van Relaxdays hebben een geweldige uitstraling. In ons assortiment vind je niet alleen rechthoekige, vierkante en ronde tafels, maar ook statafels. De meeste tuintafels van Relaxdays hebben een stalen onderstel en kunststof tafelblad, dat erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen is. Onze tuintafels zullen je trouwens niet teleurstellen, want ze zijn uiterst robuust en kunnen dus tegen een stootje! Wat het design betreft kan je gaan voor een elegante hout look, stijlvol zwart, een discrete look in het zwart-wit of een klassieke rotan look. Ga voor een natuurlijke tuin of geef een modern tintje aan je persoonlijke Elysium.

Veelzijdige tuintafels - ons aanbod

Bij Relaxdays vinden we het belangrijk om praktische oplossingen aan te reiken die je dag weer wat eenvoudiger maken. Daarom zijn de meeste van onze tuintafels inklapbaar en zijn ze uitgerust met een handig handvat. Heb je maar weinig plaats in je tuin of op je terras? Stel de tafel dan enkel op wanneer je hem nodig hebt & berg hem daarna weer ruimtebesparend op. Ook voor wie maar af en toe een tuintafel nodig heeft of de tafel als reservetafel wil gebruiken is dit een handig alternatief. Sommige mensen denken dat klaptafels niet robuust of betrouwbaar zijn. Dat klopt echter niet! Ze zijn nog steeds perfect om jouw hapjes of drankjes op neer te zetten.

Koop nu online bij Relaxdays je nieuwe tuintafel

Vind nu bij Relaxdays de perfecte tuintafel en bereid je voor op gezellige avonden omringd door het groene van de natuur. Natuurlijk kan je de tafels ook op het balkon of binnen gebruiken. Ben je nog op zoek naar meer meubels en accessoires voor op je balkon? Ook dan vind je hier wat je zoekt. Bestel nu bij Relaxdays en geniet al binnen enkele dagen van je nieuwe tuintafel!