Zonwering

Haal de perfecte uitrusting voor warme dagen in huis

Als de zon volop straalt, zoek je een snel een plekje in de schaduw om niet te verbranden. Op het balkon, het terras of in de tuin is niet altijd overal natuurlijke schaduw door bomen of muren. In dat geval moet je gebruikmaken van parasols of luifels. Bij Relaxdays kan je een breed assortiment aan zonwering en bijpassende accessoires voor buiten vinden.

Pagina
per pagina
  1. -65 %
    € 34,90 € 99,99
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Met de Relaxdays parasols altijd een plekje in de schaduw

In de zomer ben je graag buiten en geniet je van het lekkere weer en de warme buitenlucht. Maar het is belangrijk om te voorkomen dat je te lang blootgesteld wordt aan de zon. Hierdoor kan je snel verbranden, wat schadelijk is voor onze huid. Helaas is niet iedereen de gelukkige eigenaar van een balkon met schaduw of een tuin met veel bomen. Ook op het strand of in een buitenzwembad zijn schaduwrijke plekken vaak schaars. Om ervoor te zorgen dat je toch een plekje in de schaduw hebt, kan je bij Relaxdays de perfecte parasol kopen. Bij ons kan je rechthoekige parasols, zweefparasols of 2 in 1 strandparasols vinden die ook als strandtent gebruikt kunnen worden. Met dank aan ons brede assortiment aan verschillende designs en modellen vind je zeker de perfecte parasol voor op het balkon, voor in je tuin of voor op het strand. Je hebt al een parasol, maar je mist nog een bijpassende parasolhouder? Ook die kan je bij ons vinden! Wij hebben verschillende accessoires voor het vastzetten van jouw parasol: van grondankers, houders voor op het balkon tot diverse houders in verschillende designs. Bekijk nu ons assortiment en vind alles wat je nodig hebt voor jouw parasol.

De perfecte markies voor thuis

Je bent het beu om je parasol iedere keer weer in- en uit te klappen, te verplaatsen of op te bergen? Je zoekt een permanente oplossing voor meer schaduw buiten? Dan kan je beter een markies of schaduwdoek gebruiken! Natuurlijk kan je deze ook niet het hele jaar laten hangen, maar als je hem hebt opgehangen heb je tot de herfst rust en kan je van de schaduw genieten. Onze luifels kan je zowel verticaal als horizontaal monteren. De Relaxdays klem-zonwering kan je zonder te hoeven boren monteren en past doordat hij verstelbaar is op elk balkon. Bij onze schaduwdoeken kan je tussen een rechthoekig, vierkant of driehoekig model kiezen en bij de veelzijdige kleurkeuze een bijpassende voor het terras vinden. Ontdek nu in ons assortiment de geschikte zonwering voor jou!

Koop nu zonwering online bij Relaxdays

Bij Relaxdays vind je zeker zonwering die bij je past, of je nu op zoek bent naar een model voor op het terras, voor op het balkon, voor in de tuin of voor in het zwembad. Ga voor een parasol, markies of schaduwdoek en vind bijpassende accessoires bij Relaxdays. Bestel nu makkelijk en snel bij Relaxdays en laat alles thuisbezorgen.