Accessoires voor in bad

Accessoires voor in bad voor jong en oud

Een warm bad nemen is als een mini vakantie. Voor even vergeet je de wereld om je heen en kun je je ogen dicht doen en heerlijk relaxen. Een badkuip en de juiste badproducten zijn natuurlijk de basis. Maar met extra accessoires kun je nog meer genieten en tot rust komen in het warme water. Ontdek nu de Relaxdays accessoires voor in bad en schaf nieuwe producten aan!

Pagina
per pagina
  1. € 24,90
  2. Vanaf € 19,90
  3. Vanaf € 19,90
  4. Vanaf € 18,90
  5. Vanaf € 19,90
  6. Vanaf € 19,90
  7. Vanaf € 21,90
  8. € 39,90
  9. Vanaf € 18,90
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wat past het beste bij jou en je behoeftes?

Zowel volwassenen als kinderen vinden hier alles wat hun hart sneller laat kloppen. Bij onze accessoires voor in bad horen handige badrekjes, badkussens en antislipmatten. Bovendien kun je je kinderen blij maken met onze badstickers, badspeelgoed en badeendjes. Waar je voor gaat, hangt natuurlijk helemaal van jouw persoonlijke smaak af. Met de juiste accessoires zorg je in ieder geval voor veel plezier in bad.

Helemaal tot rust komen in bad met de juiste accessoires

De meeste accessoires zijn vooral bedoeld om je meer comfort en veiligheid te bieden. Antislipmatten voorkomen dat je uitglijdt in bad, met name als je de badkuip ook gebruikt om te douchen. Decoratieve designs en de antislip werking van de zuignappen maken deze matten tot een handig hulpmiddel in het dagelijks leven. Je kan je hoofd comfortabel op het badkussen leggen, een boek op het rekje leggen of een serie kijken op je telefoon of tablet. De Relaxdays badrekjes zijn meestal gemaakt van bamboe en verkrijgbaar in de kleur wit of met een natuurlijke look. Sommige badplanken zijn uitschuifbaar en beschikken afhankelijk van het model over praktische vakjes en uitsparingen. Profiteer van telefoon-, boeken- of tablethouders en vakjes voor glazen, zeep of andere spullen die je nodig hebt. Het badrekje wordt over de badkuip gehangen waardoor je je spullen steeds bij de hand hebt zonder bang hoeven te zijn dat ze in het water vallen.

Waterpret voor kinderen dankzij leuke accessoires voor in bad

Ook voor je kinderen kan je van douchen een feest maken. Met de badeendjes en het badspeelgoed van Relaxdays kunnen de kleintjes hun fantasie de vrije loop laten en veel plezier beleven aan het badderen. Onze badspeelgoed krab blaat bijvoorbeeld leuke bellen die de kinderen aan het lachen maken en voor veel plezier zorgen. Veiligheid en waterpret kunnen dankzij de accessoires voor in bad van Relaxdays gecombineerd worden. De schattige badstickers worden op de bodem van de badkuip geplakt om uitglijden te voorkomen. Daarnaast laten de kindvriendelijke designs kinderogen stralen en laten ze je ligbad er leuker uitzien.

Koop nu online badrekjes en accessoires voor in bad bij Relaxdays

Of je nu even een momentje van rust wilt nemen en wilt genieten van het warme water of het dagelijkse douchemoment voor je kinderen leuker wilt maken: in de webshop van Relaxdays vind je zeker wat je zoekt. Wie op zoek is naar handige hulpmiddelen voor in de rest van de badkamer, moet zeker eens onze badkameraccessoires en onze douche-accessoires bekijken. Bestel nu online bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!