Badtextiel

Badkamermatten voor jouw badkamer

Wie kent het niet? Je komt 's ochtends in een koude badkamer en je moet je eerst onder een warme douche opwarmen. Maar tijdens de dagelijkse verzorging krijg je snel koude voeten door de ijskoude tegels in de badkamer. Badmatten kunnen hier de oplossing zijn, bovendien zijn ze ook mooi en kunnen jouw badkamer omtoveren tot een echte wellnessoase. Bekijk nu onze verschillende badkamermatten voor jouw doeleinde!

Pagina
Pagina

Maak het gezellig met badmatten, douchematten & meer

Voor de badkuip, de douche of het toilet - badmatten en -lopers mogen in een comfortabele badkamer niet missen. Zorg voor warme voeten en een ontspannen sfeer met de Relaxdays badmatten en badmattensets. Zet kleurrijke accenten met onze gekleurde matten of zorg voor een rustgevende uitstraling met onze grijze badmatten. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en designs. Terwijl de combinatie van krachtige kleuren of natuurlijk bamboe op witte tegels prachtig naar voren komt, kan je met badmatten in lichte kleuren op een donkere ondergrond voor een rustgevende sfeer zorgen. Onze badmatten van memoryfoam passen zich perfect aan je voeten aan en zijn super comfortabel en zacht. Maar ook bamboe badkamermatten beschermen tegen de kou door de warmte-isolerende onderkant. Bovendien hebben onze badmatten een antislip laag aan de onderkant waardoor ongevallen op natte tegels verleden tijd zijn. Met de handige badmattensets heb je de mogelijkheid om de vloer in jouw badkamer gelijkmatig en decoratief te sieren. Bekijk nu ons assortiment en zorg voor een gezellige sfeer in de badkamer.

Zo vind je het juiste douchegordijn

De oorzaak van een vochtige vloer in de badkamer is meestal de douche - vooral wanneer je in de badkuip moet douchen. Je kan het niet goed sluiten en daardoor gebeurt het vaker dat na het douchen de badkamer onder water staat. Maar met goede douchegordijnen en rolgordijnen hoeft dit niet meer te gebeuren. Onze rolgordijnen zijn waterafstotend en van snel drogend PVC gemaakt, bovendien kunnen deze na gebruik worden opgerold aan het plafond van de badkamer en zijn ze uit het zicht. Afhankelijk van het model zijn onze rolgordijnen transparant of half-transparant. De Relaxdays douchegordijnen zijn van 100% polyester gemaakt en ook waterafstotend, schimmelbestendig en wasbaar. Mochten ze toch een keer vies worden, dan kunnen de douchegordijnen snel in de wasmachine worden gewassen. Bovendien zijn de Relaxdays douchegordijnen ondoorzichtig, wanneer je iets meer privacy wenst te hebben bij het douchen of baden.
Onze doucherolgordijnen en douchegordijnen zijn verkrijgbaar in geweldige designs, zoals bijvoorbeeld met natuurfoto's, speelse motieven, geometrische patronen maar ook effen. Ook met een douchegordijn kan je dus een echte blikvanger voor de badkamer halen.

Koop nu hoogwaardige badmatten bij Relaxdays

Maak de badkamer tot een plek waar jij je helemaal op je gemak voelt. Zeg vaarwel tegen koude voeten en natte vloeren in de ochtend door een badmat in design naar keuze te bestellen. Je kunt ook andere badkameraccessoires of toiletaccessoires ontdekken en je huis helemaal opnieuw inrichten met Relaxdays. Sla je slag!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting