Bar- & wijnaccessoires

In onze shop vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte avond in je eigen huisbar! Van kwalitatief hoogwaardige cocktailshakers, flessenkoelers en kurkentrekkers tot wijnbeluchter hebben wij alles. zodat jij jezelf en je vrienden een lekker drankje kunt mixen. Bekijk nu ons assortiment en breid je baraccessoires uit met geweldige items!
Pagina
Pagina

Drankjes serveren als een pro

Zin in longdrinks, wijn, frisdrank, ijsthee, cocktails of ook gewoon weer eens een keertje een punch? Daarvoor hoef je niet eerst opzoek te gaan naar een bar. Met Relaxdays kan je dat bar gevoel gewoon in huis halen. Hier vind je een breed aanbod aan verschillende accessoires voor alle mogelijke drankjes. Met onze cocktailshakers, ijscrushers, rietjes of whiskey stenen kan je gewoon alles zelf mixen. Of je nu een beginner of pro bent - met deze accessoires en toebehoren kan niets mis gaan. Beleef een onvergetelijke smaakexplosie! Bestel je bar- en wijnaccessoires nu bij Relaxdays en nodig je vrienden uit voor een onvergetelijke avond in jouw woning.

Haal de perfecte cocktails in huis

Van een vers gemixte cocktail in de zon op het balkon genieten, dat is niet alleen mogelijk op vakantie. Haal het hele jaar door dat zomergevoel in huis met de cocktail- en baraccessoires van Relaxdays. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte Sex on the Beach of Cuba Libre: cocktailshaker, cocktailstamper, maatbeker, rietje en ook flessenopeners. Je wilt liever alles in één keer kopen? Dan neem toch eens een kijkje bij onze cocktailshaker-sets. Natuurlijk hebben wij bij Relaxdays ook herbruikbare ijsblokjesmakers in verschillende vormen: bij ons heb je keuze uit ballen, mini rechthoeken of klassieke ijsblokjesvormen. Bekijk nu ons assortiment en vind alles wat je nodig hebt voor een goede cocktail!

Nu bar- en wijnaccessoires kopen bij Relaxdays

Naast het recept en de ingrediënten zijn de accessoires belangrijk voor een lekker drankje. Bestel nu je bar- en wijnaccessoires bij Relaxdays en geef je nooit meer tevreden met slechte drankjes!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Search engine powered by ElasticSuite