Flessenrekken

Stijlvolle flessenrekken voor jouw woning

Bij Relaxdays kan je praktische rekken voor wijn- en drankflessen vinden. Zo kan je rekken met verschillende designs en stijlen flessen stijlvol en ruimtebesparend bewaren. Bekijk nu de verschillende groottes, vormen, kleuren en materialen van onze flessenrekken en vind een geschikt rek voor jouw woning.

Pagina
Pagina

Praktische rekken voor wijn- en drankflessen

In plaats van wijnflessen gewoon ergens neer te zetten, is het aan te raden om voor een mooi flessenrek te gaan. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle blikvanger in huis, maar komt ook nog eens je wijn ten goede.. Door de wijn liggend te bewaren, blijft de kurk van de fles vochtig. Hierdoor kun je de fles luchtdicht afsluiten en behoudt zijn smaak. Bovendien bewaar je zo jouw wijn stijlvol en zorg je voor een echte blikvanger in huis. De wijnrekken van Relaxdays zijn verkrijgbaar in verschillende, stijlvolle modellen: 5 tot 30 flessen krijgen in onze wijnrekken een nieuw plekje. Natuurlijk bamboe of warm hout geven het geheel een huiselijke touch. Onze flessenrekken van metaal daarentegen hebben een moderne stijl. Vind nu een passend rek voor jouw wijnen!

Met flessenrekken interessant highlights zetten

Of nu wijn, champagne, Gin of sap en limonade - Vaak zitten drankjes zoals wijn, champagne, gin of sap in bijzondere en stijlvolle flessen. Deze designs kan je gebruiken om mooie accenten in huis te creëren. Zulke flessen komen het mooiste naar voren in een flessenrek. Bij Relaxdays zijn er verschillende rekken voor jouw flessen. Of je nu opzoek bent naar een piramidevormige, halfrond of rechthoekig rek - hier kan je verschillende modellen en materialen vinden die geschikt zijn voor jouw woning. Ook ons flessenrek met geïntegreerde wijnglashouder is geweldig. Hier kan je glazen en flessen samen opbergen en heb je dus alles binnen handbereik.

Nu flessenrekken van Relaxdays kopen

Zorg voor nieuwe accenten in huis en bestel vandaag nog prachtige flessenrekken bij Relaxdays. Je betaalt geen bezorgkosten voor jouw bestelling en de artikelen worden snel geleverd. Sla je slag!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Search engine powered by ElasticSuite