Prikborden & borden

Handige prikborden voor op je werkplek

Dreigt de chaos weer eens de overhand te nemen op je bureau? Dan is het hoog tijd om een van de handige prikborden, magneetborden of whiteboarden van Relaxdays aan te schaffen. Hier kun je al je belangrijke aantekeningen en informatie voor je projecten op verzamelen zonder verstrikt te raken in de chaos. Met behulp van de Relaxdays memoboarden werk je van nu af aan gestructureerd en snel!

Het perfecte prikbord voor op kantoor

Op bureaus op kantoor ontstaan al snel grote bergen papier. Een enorme chaos is dan eigenlijk al bijna niet meer te voorkomen. Het gevolg hiervan is niet alleen dat je het overzicht kwijtraakt, maar ook dat je belangrijke aantekeningen en notities vaak al heel snel niet meer kunt vinden. Schaf daarom een prikbord van Relaxdays aan zodat je nooit meer lang hoeft te zoeken naar je spullen en je een overzichtelijkere werkplek hebt. De praktische prikborden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals bruin, groen en blauw. In onze webshop zijn de meest uiteenlopende designs te vinden waardoor er altijd wel een bord bij zit dat goed past bij jouw kantoor. We hebben natuurlijk ook klassieke prikborden die gemaakt zijn van kurk in ons assortiment. Als je je notities op wilt hangen, maar er geen gaatjes in wilt prikken, moet je eens een kijkje nemen bij onze magneetborden. Deze moderne borden van glas kun je niet alleen gebruiken om briefjes aan op te hangen. Je kunt er ook notities op schrijven met speciale markers. Bekijk ons grote aanbod aan memoborden en ga op zoek naar het ideale bord voor op jouw kantoor.

Met een whiteboard op weg naar succes

Bij veel projecten raak je al snel verstrikt in lange to-do-lijsten en ingewikkelde planningen waardoor je het overzicht kwijtraakt en je het even helemaal niet meer ziet zitten. Er zijn vervolgens twee dingen die je kunt doen: boos worden of rustig blijven en voor orde en structuur zorgen. Is opgeven voor jou ook geen optie? Dan ben je bij Relaxdays aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen en zorgen ervoor dat je je project tot een goed einde kunt brengen. Ja, maar hoe dan? Met onze whiteboards zorgen we ervoor dat je overzichtelijker kunt werken. Een groot voordeel van whiteboards is natuurlijk dat je je ideeën kunt visualiseren. Op onze borden kun je alles noteren en verschillende ideeën met elkaar vergelijken. Op deze manier kun je gestructureerd te werk gaan en heb je altijd goed zicht op de stappen die je nog moet nemen om je project tot een goed einde te brengen. Door gebruik te maken van een whiteboard zul je merken dat je productiever kunt werken en niet snel meer iets vergeet. Onze magnetische borden kun je ook gebruiken om printjes of notities aan op te hangen. Ook hebben we mobiele whiteboards die je van A naar B kunt verplaatsen en die in de rondte gedraaid kunnen worden en daarom heel goed van pas komen tijdens meetings of presentaties. Of je ze nu gebruikt voor een brainstormsessie, voor een presentatie of voor het maken van een planning, met de whiteboards van Relaxdays kun je er zeker van zijn dat ieder project een succes wordt. Bestel nu online en ga meteen aan de slag!

Bestel alles voor op kantoor online

Is je werkplek ondanks onze prik- en magneetborden nog steeds niet helemaal opgeruimd? Bekijk dan vooral eens onze andere kantoorartikelen die voor een opgeruimder bureau zorgen. Bestel nu comfortabel en snel online en laat alles bij jou thuis bezorgen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Search engine powered by ElasticSuite