Kasten & rekken

Kasten & rekken voor een opgeruimde keuken

Vooral wanneer je keuken volstaat met levensmiddelen, kruiden of apparaten is het heel belangrijk een goede structuur en een systeem te hebben. Je wilt namelijk niet lang naar je favoriete kruiden zoeken of alle levensmiddelen los op het aanrechtblad of in de koelkast hebben liggen. De kasten en rekken van Relaxdays kunnen je hierbij helpen. Ontdek talrijke varianten waarin jij jouw keukengerei netjes kunt sorteren en opbergen.

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Grote en kleine keukenrekken en kasten voor elk doeleinde

Bij Relaxdays vind je altijd een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige artikelen die aan elke smaak voldoen. Onafhankelijk van wat je wilt opbergen, vind je hier de passende oplossing. De kleine kruidenrekken vinden een plekje op elk aanrecht of kunnen aan de muur worden opgehangen, net zoals de compacte eierkastjes. Onze koelkast organizers helpen je de koelkast op te ruimen en levensmiddelen goed te sorteren. Ook de buitenkant van de koelkast kan voor meer opbergruimte zorgen met behulp van de handige Relaxdays hangrekken, die speciaal zijn gemaakt voor de koelkast. Wie nog meer ruimte nodig heeft, kan kiezen voor een groter keukenrek, dat overal neer kunt zetten en genoeg ruimte biedt voor levensmiddelen zoals pasta, cornflakes, rijst enz. Ook keukengerei en kleine keukenapparatuur vinden hier een plekje. Onze keuken- en kruidenrekken vallen op door hun stijlvolle designs en hoogwaardige afwerking. Kies tussen zwarte of zilverkleurige metalen rekken, rekken van bamboe in natuurlijke kleur of houten kasten met gekleurde laklaag.

Nu een keukenkast of -rek online kopen bij Relaxdays

Ontwerp de keuken opnieuw en zorg voor een opgeruimd aanrechtblad. Heb alle kruiden, meel, suiker of ook schoonmaakmiddel, lappen en sponsen altijd binnen handbereik en verheug je op nieuwe avonturen in de keuken. Grote kruidenliefhebbers vinden in onze kruidenafdeling ook handige kruidencarrousels, peper- en zoutstrooiers. Om levensmiddelen nog beter in je kasten en rekken te sorteren, kan je ook een kijkje nemen bij onze voorraadpotten. Bestel nu zonder verzendkosten bij Relaxdays!