Snijden & schillen

Alles rondom het snijden en schillen in de keuken

Om te koken, heb je verschillende accessoires nodig. Recepten en gerechten lukken pas perfect met het juiste keukengerei. Bij ons vind je alles om levensmiddelen en ingrediënten te snijden en schillen. Word niet alleen een professionele kok met Relaxdays vijzels, hulpjes voor het snijden van broden en pizzamessen, maar bescherm ook je handen en vingers tegen verwondingen.

Pagina
Pagina

Handige keuken- en snijhulpjes voor bij het koken

Wassen, schillen en klein snijden zijn bijvoorbeeld bezigheden in de keuken. Bijna bij elk recept moeten ingrediënten klein worden gesneden. Om ervoor te zorgen dat dit snel en goed gebeurt, zijn er verschillende keukenhulpjes. Bij Relaxdays kan je de belangrijkste hulpjes voor in de keuken vinden. Voor het snijden van pizza kan je bij ons bijvoorbeeld professionele accessoires kopen: van pizzascharen tot wiegemessen en grappige pizzasnijder in de stijl van een fiets. Bij ons vind je alles voor pizza’s! Ook voor andere gerechten of levensmiddelen ben je hier aan het juiste adres. Schaf bijvoorbeeld een mangosnijder of worstvuller aan voor in je keuken.

Word met de Relaxdays vijzels een held in de keuken

Een vijzel hoort gewoon bij een goede keukenuitrusting! Of je nu je eigen pesto, een sausje of een lekkere dip maakt, een vijzel maakt het bereiden van eten niet alleen makkelijker, maar zorgt er ook nog eens voor dat het sneller klaar is. Specerijen, kruiden of noten kun je gemakkelijk klein mee maken en fijn mee stampen. Het malen kost niet veel kracht. Onze stijlvolle vijzels van steen staan stevig op het aanrecht en verschuiven niet bij gebruik. Omdat de vijzel diep is, gaat het er niet snel naast. Bij ons vind je stenen vijzels van echt en duurzaam graniet met een prachtig design. Word een echte kok en bekijk nu ons assortiment. In onze webshop vind je zeker een geschikte vijzel van graniet voor in jouw keuken!

Koop nu snijhulpjes online bij Relaxdays

Of nu brood, fruit, pizza of folie - het snijden van deze dingen kan snel tot een uitdaging worden. Met de Relaxdays snijhulpen lukt dit zonder problemen zonder je te verwonden of de levensmiddelen ongelijk te snijden. Bestel nu snijhulpjes en vijzels online bij Relaxdays!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting