Snijplanken & messen

Haarscherp in de keuken: messenblokken en snijplanken van Relaxdays

Messen behoren tot de basisuitrusting van iedere keuken. Voor veel gerechten zijn keukenmessen gewoon onmisbaar. Bij Relaxdays vind je niet alleen messen van topkwaliteit, maar ook individuele opbergoplossingen zoals messenblokken en leuke snijplankjes. Ontdek nu het uitgebreide aanbod in onze webshop.

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Professionele snijplank van bamboe in jouw keuken

Of het nu voor vlees, fruit of een salade is - een snijplank is een must-have in iedere keuken. Een goede snijplank beschermt je tafel en aanrecht tegen schade zoals krassen en sneden. De kwaliteit van de plank is echter doorslaggevend voor de levensduur van je messen. Snijplanken van hout en kunststof beschadigen je messen niet. Hardere materialen zoals glas of steen kan je het best vermijden. Bij Relaxdays vind je hoofdzakelijk snijplanken van bamboe. Bamboe is een zacht materiaal dat de snede van je mes niet beschadigt. Houten planken mogen weliswaar niet in de vaatwasser en hebben iets meer onderhoud nodig, maar ze zijn praktischer en hygiënischer. Bovendien is bamboe een natuurlijk en duurzaam materiaal dat bijzonder snel teruggroeit. Ontdek onze snijplanken in verschillende vormen, uitvoeringen en sets voor jouw keuken. Bestel nu online en geniet van een levering aan huis.

Stijlvolle messenblokken voor elke keuken

Scherpe messen verdienen een veilige en gepaste plek in de keuken. En wat is er nu beter dan een messenblok om je messen intact te bewaren? Keukenmessen staan er zwevend in en komen niet met elkaar in contact. De borstelinzet van de messenblokken beschermen de snedes van de messen waardoor ze langer meegaan. Bij ons vind je messenblokken in verschillende kleuren en afmetingen en van verschillende materialen: de messenblokken van bamboe, kunststof en roestvrij staal bieden ruimte voor drie tot vijf messen in alle maten en vormen. Ontdek nu onze staande, hangende en liggende messenblokken en onze mesorganizers. Geef je messen een veilige plek met de Relaxdays messenblokken. Bestel nu!

Alles voor je messen

Bij Relaxdays vind je een uitgebreid aanbod aan keukengerei zoals keukenmessen, snijplanken en messenblokken. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel het perfecte mes en messenblok of de perfecte snijplank. Zo overtuig je binnenkort iedereen ervan dat je gerecht door een echte professional gemaakt is!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting