Tafelgerei

Serveerschalen voor elke gelegenheid bij Relaxdays

Wil je uitgebreid dineren en jouw vrienden een voortreffelijk menu aanbieden tijdens een stijlvol diner? Of in de zomer een tuinfeest voor de hele familie organiseren, waar jij een groot buffet vol met drankjes en hapjes hebt gepland? Voor zulke gelegenheden is het altijd aan te raden om praktische en decoratieve serveerschalen in huis te hebben. Bij Relaxdays ontdek je een enorme keuze aan serveerschalen voor eten en drinken!

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Waarom en waarvoor heb je serveerschalen nodig

Zoals iedereen weet, eet het oog ook mee. Daarom is het belangrijk om eten en hapjes, vooral als je gasten hebt uitgenodigd, mooi op tafel te presenteren. Dit is echt niet alleen grootmoederswijsheid, maar ook beroemde chef-koks zorgen ervoor dat het eten smaakvol gepresenteerd wordt. Het gebruik van serveerschalen is handig wanneer je meerdere gerechten en drankjes voor je bezoek wilt opdienen. Bij grote feestmaaltijden of buffetten kan je niet anders dan gebruikmaken van mooie serveerschalen. Dat ziet er dan niet alleen leuker uit voor vrienden en familie, maar het is ook voor jou een stuk gemakkelijker gerechten te serveren of te presenteren.

Prachtige serveerschalen voor jouw lievelingsgerechten

De allrounders als het gaat om eten presenteren, zijn etagères en serveerschalen. Vooral voorafjes, fingerfood en gebak kun je heel mooi op een etagère presenteren. Bij Relaxdays kan je etagères van bamboe of van glas met rvs of ijzeren accenten vinden. Wat onze serveerplaten betreft, kan je ook modellen van glas vinden, maar een bijzondere eyecatcher zijn onze serveerschalen, die in verschillende groottes en in handige sets verkrijgbaar zijn. Deze schalen zijn de blikvanger op iedere eettafel. Serveerplaten zijn vooral handig om hoofdgerechten, hapjes of taart op te presenteren. Bovendien kan je bij Relaxdays kaasstolpen met plank en bestek, patatzakhouders, servettenhouders, spareribrekken, broodmandjes en vele andere artikelen vinden om jouw lievelingsgerechten voor je eters mee te presenteren.

Drankjes en sappen uit geweldige dispensers

Sapkannen, glazen karaffen en rvs kannen, waarmee je zelf gemixte drankjes, sappen en koffie kunt serveren, zijn een must-have voor elk feestje. Bovendien voorkomen ze dat je elke keer weer terug naar de keuken moet lopen om een nieuw drankje te halen. Onze stijlvolle kannen voor dranken zorgen bovendien voor prachtige accenten op de eet- of salontafel. Voor meer drankexperimenten en gezellige avondjes kan je bij ons ook drinkglazen, rvs drinkflessen, wijnflessen met decanter, drinkflessen met infuser en drinkglazen in weckpot design en rietjes vinden. Met het Relaxdays serveerservies ben je ook onderweg goed uitgerust.

Koop nu online serveerservies bij Relaxdays

Culinaire creaties die met veel liefde en passie zijn samengesteld, verdienen het om mooi gepresenteerd en geserveerd te worden. Met het Relaxdays serveerservies vind je voor elk gerecht of drinken de bijpassende accessoire. Dienbladen komen goed van pas bij tuinfeesten of etentjes. Deze spullen kun je ook in de webshop van Relaxdays vinden. Bestel nu online en zonder verzendkosten en geniet binnenkort al van je nieuwe keukenspullen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting