Handige oppottafels

Handige oppottafels

Waarom oppottafels onmisbaar zijn

Larissa

Trends en dromen - Larissa geniet van gezellige avonden in de stad, maar houdt ook van zomerse dagen op het platteland. Wanneer het gaat over een modieuze outfit of een stijlvolle inrichting, is zij de eerste persoon waar we naartoe rennen. Als geschoold journalist is ze erg enthousiast over schrijven en is ze graag creatief bezig.

In je tuin, op je terras of op je balkon zijn er altijd wel dingen die gedaan moeten worden. De meeste tijd gaat zitten in het onderhouden van je bloemen, struiken en planten. Hierbij komen de meest uiteenlopende klusjes kijken, zoals het planten van zaadjes en het onderhouden en snoeien van planten. Veel mensen worden alleen van de gedachte aan deze werkzaamheden al moe. Maar gelukkig zijn er diverse accessoires en gereedschap die het je een stuk makkelijker maken. Vandaag laten we zien wat er absoluut niet mag ontbreken in je tuin.
Een probleem dat zich bij het tuinieren steeds weer voordoet, is dat je continu moet bukken en knielen om bij de planten te kunnen komen. De meeste planten groeien immers niet precies op ooghoogte. Hierdoor krijg je al snel last van rugklachten. Rugklachten kunnen dan weer leiden tot ergere problemen. Als je dacht dat alleen amateurs hier last van hebben, heb je het mis. Ook echte tuinprofessionals krijgen hier mee te maken. Oppotafels zijn echter de redders in nood. De hoogte van oppottafels is ideaal en maakt het tuinieren een stuk makkelijker en comfortabeler. Waarom deze tafels nu precies zo handig zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken, kun je nu lezen.
planttable
inspo planttable

De ultieme combi van praktisch en stijlvol

Het is om meerdere redenen handig om een apart plekje in je tuin, op je balkon of op je terras te hebben voor het verpotten, zaaien en verspenen van je planten of bloemen. Allereerst blijft je tuintafel of balkon lekker schoon waardoor je na afloop niet meer lang bezig bent met opruimen en schoonmaken. Bovendien zorgt een tuinwerktafel natuurlijk voor meer opbergruimte dankzij de extra planken waar je bijvoorbeeld gereedschap en andere accessoires op kwijt kunt. Hierdoor heb je al je benodigdheden bij de hand en kun je dus meteen aan de slag gaan! Als je behoefte hebt aan meer opbergruimte, kun je kiezen voor een model met lades. En voor de echte luxepoezen hebben we zelfs een model met een ingebouwde bak in de aanbieding. Dit maakt met name het verpotten van planten een stuk makkelijker. De bak komt trouwens ook goed van pas voor tuinafval.
Een oppotafel is overigens veel meer dan alleen een handig hulpmiddel voor in de tuin. Op het moment dat je niet bezig bent met het verpotten of zaaien van planten, kun je de tuinwerktafel als decoratief element in je tuin, op je balkon of op je terras gebruiken. Hierbij is het overigens belangrijk om goed te letten op het materiaal van de tafel en na te gaan of je hem ook bij weer en wind buiten kunt laten staan. Om de plantentafel te decoreren, kun je er planten, bloempotjes of romantische kaarsjes op neerzetten. Ook kun je er handig tuingereedschap aan ophangen of mee op orde brengen. Door alles uit je oppotafel te halen, wordt hij een echte eyecatcher. Als je wilt dat het totaalplaatje klopt, moeten het materiaal en het design van de tafel natuurlijk wel passen bij de stijl van je tuin of balkon. Aan ieder type materiaal kleven zowel voor- als nadelen. Welk type materiaal je het best kunt kiezen, hangt af van de plek waar je de werktafel neerzet en hoe intensief je hem gebruikt. Het is daarom aan te raden om vooraf goed na te denken waarvoor je de tafel eigenlijk nodig hebt. Daarna kun je op zoek gaan naar een passend model in ons assortiment!
garden

Handige oppottafels

Dit vind je misschien ook interessant

Ontdek andere leuke woontrends en veelzijdige producten die jouw dagelijkse leven een stuk leuker en makkelijker maken in het Relax Mag.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Search engine powered by ElasticSuite