Planten & accessoires

Haal het beste uit je planten!

Of je nu tuiniert in je volkstuin, op je balkon, op je terras of in je achtertuin, mensen met een passie voor tuinieren weten maar al te goed dat er niets boven het gezicht van kleurrijke bloemen en het oogsten uit eigen moestuin gaat. Het is vaak helemaal niet zo makkelijk om dit te verwezenlijken, omdat er veel factoren zijn die ervoor kunnen zorgen dat het mislukt. Zo kun je bijvoorbeeld te maken hebben met zware weersomstandigheden, slechte aarde of een gebrek aan water. Een verkeerde handeling of hagelbui kan er al toe leiden dat de bladeren van je favoriete planten slap gaan hangen en er geen aardbeien meer aan je aardbeienplant groeien. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, kun je in het assortiment van Relaxdays een groot aanbod aan handige accessoires voor je tuin en planten vinden. Bij ons kun je de kweekkas of moestuinbak van je dromen ook nog eens tot aan je voordeur laten leveren. Ook kun je hier diverse plantensteunen voor je stokroos of klimop vinden. Omdat de plantensteunen verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende designs en stijlen, zit er altijd wel een item bij dat past bij jouw tuin. Onze plantensteunen en rozenbogen dienen als extra ondersteuning en zorgen ervoor dat je planten en bloemen goed tot hun recht komen. Waar je bovendien rekening mee dient te houden, is dat iedere plant zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft. Daarom kun je bij Relaxdays verschillende bloempotten, plantenbakken en -hangers bestellen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je tuin op zijn allermooist te laten stralen.

Optimale oogst met de Relaxdays kweekkassen

Groenten en fruit smaken meestal toch het best als ze uit je eigen moestuin komen. Het is aan te bevelen om gebruik te maken van een kweekkas om ervoor te zorgen dat het kweken van de gewassen ook lukt. Kweekkassen beschermen tegen ongedierte en vangen warmte op. In kweekkassen worden jonge kwetsbare planten goed beschermd totdat ze groot genoeg zijn om uitgeplant te worden in de tuin. Bij ons vind je verschillende kweekkassen voor diverse groente- en fruitsoorten. Of je nu een kruidentuin wilt maken of tomaten en aardbeien wilt verbouwen, de tuinkassen zijn allemaal perfect op het type plant afgestemd en ondersteunen de groei van de planten. Onze kweekkassen beschikken over genoeg ruimte voor al je groente. De weervaste en uv-bestendige schaduwdoeken dienen als bescherming tegen weersinvloeden. Onze kweekkassen met openingen maken ook nog eens goede ventilatie mogelijk. Ze beschikken op verschillende etages over ruimte voor je tomaten, peterselie, sla of paprika's. Je bent op zoek naar een kweekkas voor op het balkon? Ook dan zit je bij ons goed! De Relaxdays kweekkassen op wielen nemen heel weinig ruimte in beslag en zijn heel makkelijk te verplaatsen. Je bent alleen maar op zoek naar een mini-kweekkas voor binnen? Met onze kleine kweekassen met deksel kun je stekjes of planten kweken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.