Hype drinks 2022 - Frozerol en de granaat-cocktail
Marie
Lifestyle en big smile - als Marie even niet bezig is aan nieuwe onderwerpen te werken, brengt ze haar tijd het liefste door met een glaasje wijn bij haar vrienden, met een spelletje kaarten of met een leuke serie. Na haar studie economie dook ze in de wereld van branding en webshop begeleiding, om haar creativiteit de vrije loop te laten. Mooie decoratiestukken en interior hacks toveren bij haar steeds een lach op het gezicht.
Aperol Spritz is een blijvend succesnummer onder de cocktails, dat in bars en restaurants vaak in de zomer geserveerd wordt. Maar voor sommigen is het drankje te bitter. Bovendien stijgt ook het succes van de zogenaamde 'frozen cocktails'. Maak daarom kennis met 'Frozerol', de nieuwe Aperol, aangevuld met ijs en mangopuree. Dit kan je alleen maar willen uitproberen! En ook ‘Frozen Margaritas’ zijn momenteel een echte hype op het internet. Zo wordt er in de serie "The Summer I Turned Pretty" bijvoorbeeld een Frozen Margarita met granaatappel geserveerd. Ook daaraan durfden wij ons te wagen en we mixten de drink eens zelf. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder, want vandaag delen wij met jou een paar nieuwe recepten voor je volgende party.
Frozerol - De nieuwe Aperol Spritz? Zo maak je hem!
- 250 g bevroren mango
- 4 cl aperoll
- 4 cl prosecco
- 2 cl bruiswater
- Sap van een halve sinaasappel (bij voorkeur vers geperst)
- IJsblokjes
De granaat-cocktail - Een zomers drankje met granaatappel
- 4 cl limoensap
- 4 cl tequila
- 2 cl agavesiroop
- 150 ml granaatappelsap
- IJsblokjes
- Suiker