Hype drinks 2022

Hype drinks 2022 - Frozerol en de granaat-cocktail

Marie

Lifestyle en big smile - als Marie even niet bezig is aan nieuwe onderwerpen te werken, brengt ze haar tijd het liefste door met een glaasje wijn bij haar vrienden, met een spelletje kaarten of met een leuke serie. Na haar studie economie dook ze in de wereld van branding en webshop begeleiding, om haar creativiteit de vrije loop te laten. Mooie decoratiestukken en interior hacks toveren bij haar steeds een lach op het gezicht.

Wat een hete zomer! En niet alleen de temperatuur stijgt, maar ook onze behoefte aan een fris drankje om even af te koelen. Net zoals we dat bij levensmiddelen zien, ontstaan er ook bij drinks en cocktails steeds nieuwe trends en hypes. Ook ons is het opgevallen en wij wilden erg graag de nieuwste drinks van dit jaar eens uitproberen. Waar we veel over hoorden, waren de 'Frozerol' en de 'granaat-cocktail'. Maar waar komen deze hypes dit jaar eigenlijk vandaan?
Aperol Spritz is een blijvend succesnummer onder de cocktails, dat in bars en restaurants vaak in de zomer geserveerd wordt. Maar voor sommigen is het drankje te bitter. Bovendien stijgt ook het succes van de zogenaamde 'frozen cocktails'. Maak daarom kennis met 'Frozerol', de nieuwe Aperol, aangevuld met ijs en mangopuree. Dit kan je alleen maar willen uitproberen! En ook ‘Frozen Margaritas’ zijn momenteel een echte hype op het internet. Zo wordt er in de serie "The Summer I Turned Pretty" bijvoorbeeld een Frozen Margarita met granaatappel geserveerd. Ook daaraan durfden wij ons te wagen en we mixten de drink eens zelf. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder, want vandaag delen wij met jou een paar nieuwe recepten voor je volgende party.

Frozerol - De nieuwe Aperol Spritz? Zo maak je hem!

Dit heb je nodig:
  • 250 g bevroren mango
  • 4 cl aperoll
  • 4 cl prosecco
  • 2 cl bruiswater
  • Sap van een halve sinaasappel (bij voorkeur vers geperst)
  • IJsblokjes
Meng de bevroren mangostukjes met de Aperol en pureer ze. Voeg de prosecco, het water en het sinaasappelsap toe. Plet het ijs in het drankje. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de cocktail in een glas te doen. Je kan de Frozerol eventueel nog versieren met een schijfje sinaasappel. Proost!

De granaat-cocktail - Een zomers drankje met granaatappel

Dit heb je nodig:
  • 4 cl limoensap
  • 4 cl tequila
  • 2 cl agavesiroop
  • 150 ml granaatappelsap
  • IJsblokjes
  • Suiker
De granaat-cocktail mix je bliksemsnel. Doe gewoon alle ingrediënten in de mixer en voor je het weet heb je een heerlijke Frozen Margarita in de hand. Het glas kan je nog versieren door met behulp van wat limoensap een suikerrand te creëren. Klaar is Kees!

Onze cocktail-accessoires

Lees hier meer

Bekijk onze blogs, doe inspiratie op en ontdek interessante tips en unieke artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.