Sterke montagestandaard fiets, verstelbare reparatie standaard, montage stang.

€ 57,90
Incl. BTW
Op voorraad
gratis verzending NL (Overzicht verzendkosten Europa)
Levertijd 2-4 Dagen
Art.nr.: 10017183  
EAN: 4052025171834

Met deze reparatiestandaard wordt het een stuk makkelijker en aangenamer om zelf aan uw fiets te sleutelen of hem te repareren, waardoor u veel kosten bespaard op reparaties.  

De sterke, stabiele montagestandaard is met veel extra's uitgerust en in hoogte verstelbaar van ca. 110 - 190 cm. De klem is geschikt voor standaard frames en is ook verstelbaar van 2,5 tot 4 cm. Omdat de stang van de klem 360° gedraaid kan worden kunt u uw fiets zo vastzetten dat u precies aan de onderdelen kan die u wilt repareren / monteren. 

Het stalen frame met poedercoating is erg sterk en duurzaam. De standaard heeft een max. draagvermogen van ca. 30 kilo en is uitgerust met een magnetisch gereedschapsplankje

U ontvangt een stabiele en sterke reparatiestandaard voor uw fiets, waardoor het repareren en sleutelen aan uw fiets een stuk gemakkelijker wordt. 

Attentie: Leest u voor het gebruik a.u.b. de veiligheidsvoorschriften, montagehandleiding, gebruiksaanwijzing en advies voor onderhoud door. Alleen door het volgen van de gebruiksaanwijzingen en voorschriften kan een optimaal gebruik van de fietsstandaard gewaarborgd worden. 

Deze producten vind je misschien ook interessant

1/1
Fietslift plafondmontage
Fietslift plafondmontage
€ 44,90