Fietsaccessoires

Fietsaccessoires voor leuke uitstapjes en een veilig transport

Met name als het buiten langzaam maar zeker warmer wordt, pak je graag je fiets om naar het werk te gaan, boodschappen te doen of een fietstocht te maken. Hiervoor heb je echter de juiste accessoires nodig om dingen zoals bloemen, eten of drinken te vervoeren. Met de fietsaccessoires van Relaxdays haal je de ideale producten in huis en ben je perfect uitgerust voor elke situatie. Ontdek nu!

Deze fietsbenodigdheden vind je bij Relaxdays

Praktische fietsmanden van draad die je aan je fiets kunt aanbrengen, zijn handig in het dagelijks leven. Grote boodschappen of spullen kun je met onze fietsaanhangers van A naar B vervoeren. De fietskarren zijn snel gekoppeld en zijn zowel met als zonder afdekhoes verkrijgbaar. Bovendien bieden we je kleine hulpmiddelen die een fietser niet mag missen. Een zadelhoes met gel zorgt er bijvoorbeeld voor dat je comfortabel zit, met name tijdens lange fietstochten. Spanelastieken heb je regelmatig nodig, bijvoorbeeld om je boodschappen in je mand of aanhanger veilig te transporteren. Daarnaast komen zij goed van pas in de kofferbak van je auto. Bekijk nu de Relaxdays fiets shop en bestel vandaag nog online zonder verzendkosten te hoeven betalen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.