Fietsenstalling

Het perfecte fietsopbergsysteem bij Relaxdays

Vind je maar niet het juiste plekje voor je fiets? Lijkt het alsof hij overal in de weg staat en onnodig veel plaats inneemt? Dan is het tijd voor een praktische fietsenstalling van Relaxdays! Onze fietsopbergsystemen installeer je flexibel en zonder moeite. Ze zijn ruimtebesparend en geschikt voor iedere ruimte. Neem nu een kijkje in ons aanbod en vind de perfecte opbergmogelijkheid voor jouw fiets!

Handige opbergoplossingen voor jouw fiets

Wanneer je geïnvesteerd hebt in een hippe en dure fiets, dan wil je er ook goed zorg voor dragen. En dat begint al thuis: waar geef je je fiets een plekje zonder dat hij in de weg staat of omvergelopen wordt? Hoe zorg je ervoor dat je fiets niet gestolen wordt of te lijden krijgt onder slechte weersomstandigheden? Wil je de perfecte fietsenstalling vinden, dan kan dat op het eerste gezicht heel moeilijk lijken. Niet getreurd, want wij hebben een oplossing voor jou in petto: je schaft gewoon een praktisch fietsenrek of fietsophangsysteem aan. Dit plaats je in de garage, in de hal, in de kelder of gewoon in de woonkamer; Zo berg je je fiets in een handomdraai ruimtebesparend op. Wat fietsophangsystemen betreft kan je kiezen tussen fietsenliften, muurbeugels of telescopische ophangsystemen. Zo bevestig je je fiets aan de muur of wand zonder dat hij veel plaats inneemt of beschadigd kan raken. Ook klassieke fietsenrekken voor in de garage of voor buiten zijn bij ons te vinden. Vind nu het passende fietsopbergsysteem voor in jouw woning.

Alles voor je fiets bij Relaxdays

In de webshop van Relaxdays kan je nog talrijke andere producten voor je fiets ontdekken: van fietssloten en fietshoezen tot fietsmandjes, bij ons vind je het allemaal. Ontdek nu leuke fietsaccessoires van Relaxdays!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.