Fitness

Thuis aan je conditie werken? Geen probleem met onze fitnesstoestellen

Krachttraining, balanstraining, yoga of pilates: bij Relaxdays zijn veel producten te vinden waarmee je thuis je eigen sportschool kunt creëren. Met alle fitnessapparaten in huis gelden de smoesjes dat je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan helaas niet meer. Je hoeft immers na een lange werkdag niet eerst ergens heen te rijden of lang te wachten tot een van de apparaten vrij is. Van nu af aan kun je je body workout heel makkelijk in je eigen huis doen.
Voor mensen die op kantoor werken, is het belangrijk om spiergroepen te trainen die tijdens de dagelijkse werkzaamheden niet gebruikt worden. Gebruik buikspiertrainers, weerstandsbanden, beentrainers en steppers om zo veel mogelijk spieren in je lichaam te kunnen trainen. We hebben bovendien nog heel veel andere fitnessapparaten zoals pull up bars, bokszakken en andere fitnessaccessoires in ons assortiment. Verkoelende handdoeken en opdruksteunen komen heel goed van pas tijdens fitnesssessies en ook voor yoga en pilates vind je bij ons alles wat je nodig hebt.
Bouw je huis om tot een sportschool en bereik thuis je fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je conditie wilt verbeteren: Relaxdays staat achter je!

Wat je met balanstraining kunt bereiken

Wie heel zijn lichaam wil trainen, moet het doen van balansoefeningen en evenwichtstraining niet onderschatten. Balanstraining draagt namelijk bij aan een goede lichaamshouding en zorgt voor een beter evenwicht. Balansoefeningen worden zowel gebruikt als onderdeel van revalidatieprogramma's van mensen met botbreuken of andere verwondingen als door atleten en andere sporters. Als je dus geïnteresseerd bent in een full body workout is het zeker aan te raden om onze fitnessapparaten die gericht zijn op het doen van balansoefeningen eens te bekijken.
Bij balanstraining gebruik je al je spieren. Balansoefeningen dienen te worden gedaan op een ondergrond die niet stabiel is. Hiervoor kun je accessoires zoals balansborden of balanskussens gebruiken. Om in evenwicht te blijven, komt je lichaam in actie waardoor je niet alleen je spieren en gewrichten sterker maakt maar ook je reactiesnelheid en je motoriek verbetert. Een ander voordeel van deze apparaten is dat ze heel makkelijk opgeborgen kunnen worden en overal mee naar toe kunnen worden genomen. Evenwichtsoefeningen zijn trouwens ook heel goed te combineren met trainingsschema's die gericht zijn op krachttraining zodat je een evenwichtig trainingsprogramma kunt volgen.
Ontdek bij Relaxdays welke mogelijkheden er zijn op het gebied van balanstraining en slag je slag!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.