Balanstraining

Word nu fit door balanstraining

Ben je toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? Zorg met deze coole balansaccessoires voor de ultieme combinatie van fitness en fun! Op deze manier train je niet alleen je evenwicht, maar ben je ook nog eens lichamelijk actief. Vind bij Relaxdays de ideale trainingsaccessoire voor jouw home-workout en begin deze week nog met jouw training!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Waar is balanstraining eigenlijk goed voor?

Waarom zou ik balansoefeningen doen? Ik heb toch geen evenwichtsstoornis! Balanstraining komt echter niet alleen je evenwicht ten goede, maar levert je nog veel meer op. Bij het doen van balanstraining train je de diepe spieren in je rug. Dit verbetert je coördinatievermogen, stabiliteit en natuurlijk ook je evenwicht. Maar wat betekent dit nou in de praktijk? Allereerst zorgt balanstraining voor een gezondere lichaamshouding en kan dus spanningen, scheefgroei of pijn voorkomen. Tegelijkertijd heeft het doen van balansoefeningen een rustgevende werking, omdat je je spieren ontspant. Ook verklein je hiermee de kans op blessures, omdat de aansturing van het lichaam beter en sneller werkt. Met de trainingsartikelen van Relaxdays kun je lekker thuis in je eigen woonkamer trainen en je evenwicht verbeteren. Neem een kijkje in ons assortiment!

Effectief trainen met de Relaxdays balansartikelen

Voor het doen van balanstraining heb je bij ons de keuze uit balansborden of balanskussen. Onze balanskussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met behulp van het kussen kun je je evenwicht en je coördinatie- en uithoudingsvermogen trainen. Dit maakt zowel je wervelkolom als de spieren in je rug en buik sterker. Het balanskussen is te gebruiken voor verschillende oefeningen en kan zowel in zittende als in staande positie worden gebruikt. Door de instabiliteit van het apparaat train je je spierstelsel. Het kussen is bovendien voorzien van noppen die tegelijkertijd de doorbloeding stimuleren. Bij het wiebelkussen is een pomp inbegrepen waardoor je meteen van start kunt gaan.
De Relaxdays balance boards hebben hetzelfde doel als de balanskussens. Je traint de diepe spieren in je lichaam en doet hierbij beroep op verschillende spiergroepen. Als onderdeel van de balanstraining kun je verschillende oefeningen zoals yoga, pilates of krachttraining doen en zo op afwisselende wijze heel je lichaam trainen. Gebruik de Relaxdays balansartikelen buitenshuis, thuis of op kantoor en werk aan je lichaam. Bekijk snel onze producten en vind een balansartikel dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Koop nu balance boards en balanskussens online

Bij Relaxdays kun je alle toebehoren vinden die je nodig hebt om thuis lekker te kunnen sporten Bestel vandaag nog een balansbord of balanskussen van Relaxdays en train je spierstelsel. Train erop los en word fitter dan ooit!