Verhuizen & transport

Verhuizing en transport - veilig en betrouwbaar met Relaxdays

Een verhuizing kost meestal veel tijd en moeite. Het duurt vaak lang voordat alles in het nieuwe huis helemaal op zijn plek staat. Verhuizen is niet alleen vermoeiend, maar kan ook nog eens ten koste gaan van je gezondheid. Maar met de juiste hulpmiddelen kun je jezelf een hoop tijd en energie besparen. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel spullen die uitstekend van pas komen bij een verhuizing of het transport van spullen.

Handige verhuisspullen

Je wilt het liefst zonder al te veel stress verhuizen of om andere redenen spullen van A naar B vervoeren? Dat komt dan goed uit! Het aanbieden van producten die van pas komen bij de meest uiteenlopende situaties is namelijk net waar wij goed in zijn. In ons assortiment zijn heel veel hulpmiddelen te vinden die verhuizingen en het transporteren van spullen veel makkelijker maken. Of je nu op zoek bent naar kleinere hulpmiddelen zoals tape dispensers en kniespanners of naar een kruiwagen of steekwagen (incl. bijbehorende wielen), bij Relaxdays vind je vast en zeker wat je zoekt. Als je je spullen veilig wilt kunnen transporteren zonder dat ze onderweg beschadigd raken, zijn onze verhuisdekens een echte aanrader. De dekens worden geleverd in een set van 10 en het vlies waarvan ze gemaakt zijn, is heel stevig en ook nog eens her te gebruiken.

Soepel transport met traplopers, meubelrollers etc.

Bij verhuizingen is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat je de spullen goed inpakt voor de rit met de verhuiswagen. Ook op het van en naar de auto dragen van spullen moet je je goed voorbereiden. Om voortaan niet meer te hoeven slepen met spullen, kun je gebruikmaken van onze betrouwbare transportsystemen. De Relaxdays meubelrollers kunnen een gewicht van respectievelijk max. 200 en 400 kg dragen en zorgen ervoor dat je spullen moeiteloos van A naar B kunt vervoeren. Maar in ons assortiment is nog veel meer te vinden. Onze multifunctionele traploper kan niet alleen worden gebruikt om trappen mee op en af te lopen, maar is ook om te toveren in een steekwagen. Jij hebt aan een steekkar wel genoeg? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze inklapbare steekkarren waarvan sommige wel een gewicht van 70 kilo kunnen dragen. Voor al onze transportproducten geldt dat ze helemaal afgestemd zijn op jouw behoeftes, snel opgeborgen kunnen worden en makkelijk in gebruik zijn.

Bestel nu verhuis- en transportproducten

Of het nu gaat om een grote verhuizing of om een klein project bij jou thuis, met al onze producten voor de meest uiteenlopende soorten van transport ben jij alvast goed voorbereid. Ga voor het product dat jij nodig hebt en profiteer van onze snelle verzending naar Nederland zonder verzendkosten te hoeven te betalen. Sla je slag voor de aankomende verhuizing!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.