Garage & werkplaats

Nooit meer last van een rommelige garage

In de garage of schuur worden vaak spullen bewaard waarvoor in huis geen ruimte meer is maar die je nog wilt bewaren of nog nodig hebt. Omdat er meestal geen structuur in zit, verlies je al snel het overzicht. Het opruimen van de garage blijft daarom vaak heel lang op de to-do-list staan. En als je dan eindelijk tot actie overgaat, moet je natuurlijk wel nadenken over een plan van aanpak en een systeem zodat je daarna niet weer meteen terug bij af bent. In ons Relaxdays-assortiment zijn verschillende producten te vinden die het makkelijker maken om je garage of schuur op orde te houden. Onze stellingkasten komen voor het sorteren van gereedschap, speelgoed en auto-accessoires goed van pas. Om ruimte te besparen, kun je natuurlijk ook gebruikmaken van onze uiterst handige en stevige ophangsystemen waaraan fietsen en apparaten kunnen worden opgehangen. Met dank aan onze assortimentsdozen die beschikken over veel verschillende vakjes kun je je schroeven en ander bevestigingsmateriaal overzichtelijker bewaren. Met de spullen van Relaxdays kun je ervoor zorgen dat je garage van nu af aan altijd op orde blijft.

Een compleet ingerichte werkplaats

Voor klusjes in huis, in de tuin of in het kader van andere projecten heb je steeds weer ander gereedschap nodig. Bij Relaxdays hebben wij veel verschillende soorten gereedschap in huis voor de meest uiteenlopende doelen. Of je nu op zoek bent naar een tacker, een breekijzer of naar klemmen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Niet alleen professionele klusjesmannen maar ook doe-het-zelvers hebben vaak een grote verzameling gereedschap waardoor hun werkplaats er al snel onoverzichtelijk en chaotisch uitziet. Onze producten die helpen bij het scheppen van orde in de garage zoals onze stellingkasten, wandhouders en assortimentsdozen komen natuurlijk ook in werkplaatsen goed van pas. Ook magneetstrips en gereedschapshouders maken het een stuk makkelijker om het overzicht in je werkplaats te behouden. En als je je gereedschap mee moet nemen, is onze gereedschapskist natuurlijk heel handig. Met dank aan deze kist heb je het belangrijkste gereedschap altijd bij de hand. De kist heeft vakken van verschillende groottes waarin niet alleen gereedschap maar ook schroeven en andere accessoires kunnen worden opgeborgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.