Hobby

Hobby toebehoren voor groot & klein

Ontdek nu het brede aanbod aan uitrusting en hulpjes voor je artistieke hobby. Wij bij Relaxdays zijn ons assortiment voor jou steeds aan het uitbreiden om je passies zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en bevorderen. Ook beginners vinden hier handige hulpmiddelen om aan een nieuwe hobby te kunnen beginnen. Of je nu houdt van knutselen, tekenen, instrumenten bespelen, naaien, breien of fotograferen: bij ons kun je terecht voor praktische accessoires voor je hobby.
Wist je dat het bespelen van muziekinstrumenten één van de weinige bezigheden is waarbij alle delen van de hersenen actief zijn? Ook knutselen en tekenen zijn een uitstekende manier om je hersenen te trainen. Zulke creatieve hobby's verbeteren bovendien onze concentratie, productiviteit en zorgen voor ontspanning. Oudere mensen kunnen daarbij hun geheugen trainen en kinderen bevorderen met het tekenen, knutselen of maken van muziek zowel hun cognitieve ontwikkeling als hun fijne motoriek.
Ga met het hele gezin aan de slag met het steekschuim, de tafelezels, breinaald of het instrument en laat je creativiteit de vrije loop!

Creëer DIY-cadeaus en word gelijk samen creatief

Wat vind je van een gebreide sjaal, zelf geknutselde decoratie of een uniek schilderij van jou als cadeau-idee? Daarmee laat je de ontvanger zien dat hij een speciale persoon voor je is. Doe je vrienden en familie een plezier door iets innovatiefs voor ze te creëren of ga gelijk samen aan de slag. Want naaien, breien, tekenen of knutselen zijn vooral samen erg leuk en je kan trots zijn op de uitkomsten. Als je nu nog geen ideeën hebt, is dit helemaal geen probleem. Wij hebben een aantal mogelijke DIY-projecten voor jou samengesteld:
Onze handige houten knijpers kun je heel flexibel gebruiken. Knutsel een slinger met schattige kleine aanhangers en maak ze vast met behulp van de knijpers. Ook zelfgemaakte adventskalenders of je favoriete fotoverzameling kun je prima met de houten knijpers in verschillende kleuren ophangen. Voor zover jij en je vrienden een affiniteit hebben met mode en zelf graag kleding naaien, horen paspoppen of ledenpoppen tot je basisuitrusting in je eigen atelier. Werk samen aan nieuwe mode collecties of stel deze tentoon. Een bijzonder cadeau-idee kan bovendien een zelfgeschreven liedje zijn dat je voor je dierbare op de gitaar kan spelen. Als handig hulpmiddel kunnen wij jou de voetenbankjes of gitaarstandaards aanbieden. Maar ook wie graag fotografeert, komt bij de hobby toebehoren van Relaxdays niks tekort. Maak met onze veelzijdige lichttenten leuke foto's van je spullen of zet deco-elementen in mini-shootings in scène. Ook zo kun je je eigen canvas schilderijen creëren. Als je je DIY-creaties wilt verkopen, is de lichttent heel geschikt voor het maken van productfoto's.
Bekijk nu ons assortiment aan hobby benodigdheden en haal de juiste accessoires voor je creatieve projecten in huis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.