Tekenen

Schildertoebehoren van Relaxdays - Laat je creatieve geest los

Penselen, verf, doek en schildersezel - Een echte maestro heeft de juiste attributen nodig om zijn meesterwerken te voltooien. Die vind je nu ook online in de webshop van Relaxdays. Met het juiste toebehoren word jij binnenkort een echte kunstenaar en doe je je geliefden weldra je eerste eigen kunstwerken cadeau. Ontdek nu de wereld van de schilderkunst en geef jouw atelier vorm met het uitgebreide assortiment van Relaxdays!

 1. -25 %
  RRP € 39,99 € 29,99
 2. -30 %
  RRP € 39,99 € 27,99
   (2)
 3. -20 %
  RRP € 39,99 € 31,99
   (11)
 4. -23 %
  RRP € 29,99 € 22,99
   (21)
 5.  (20)
 6. -23 %
  RRP € 29,99 € 22,99
 7. Laatste kans
 8. € 79,99
   (46)
 9. € 39,99
   (3)
 10.  (1)
 11.  (25)
Pagina

Hoe je met Relaxdays een echte maestro wordt

Wil je adembenemende kunstwerken creëren, dan heb je in de meeste gevallen meer nodig dan alleen talent en goede ideeën. Het juiste schildertoebehoren is minstens even belangrijk wanneer je een meesterwerk wilt creëren. Zowel beginners als ervaren kunstenaars vinden in het hobby-assortiment van Relaxdays waar ze naar op zoek zijn. Of je nu je eigen woning wil opsmukken met zelfgemaakte schilderijen of je vrienden en familie je paradepaardje cadeau wilt doen: met ons schildertoebehoren kan het binnenkort allemaal. Bij Relaxdays vind je het volgende schildergerei:

 • Schilderskisten
 • Schildersezels
 • Mengpaletten

Ons aanbod aan schilderskisten, schilderszels en mengpaletten

Nu je weet wat je allemaal bij ons kunt vinden, is het misschien ook interessant te weten welke varianten er beschikbaar zijn en welke het best bij jou passen. We sommen ze even voor je op:

 • Schilderskisten: Onze praktische schilderskisten zijn uitgerust met verschillende schilderaccessoires en neem je dankzij de handgreep makkelijk overal mee naartoe. Afhankelijk van het model zijn ze verkrijgbaar met waterverf, acrylverf of waskrijtjes. Sommige van onze schilderskisten zijn ook uitgerust met mengpaletten en smalle penselen. Maar we hebben ook andere uitvoeringen met kleurstiften of potloden, voor het geval dat je liever daarmee aan de slag gaat. Kinderen, volwassenen, amateurs of professionals: voor iedere kunstenaar wat wils!
 • Tafel- en kistezels: De schildersezels van Relaxdays zijn bijzonder goed uitgerust. Ze beschikken over een schildersdoek, verf, penselen, een mengpalet en sommigen ook over een schilderspatel. Onze schildersezels zijn vooral voor beginners ideaal aangezien de sets een complete uitrusting bieden voor je eerste schilderijen. Onze tafelezels zijn compact en kunnen bijna overal geplaatst worden, terwijl je onze kistezels zowel staand als ook zittend kan gebruiken. Gebruik je de handige schildersezels staand, dan spaar je ook je rug. Bovendien kan je de ezels samenklappen en eenvoudig transporteren.
 • Mengpaletten voor meer creativiteit: Al naargelang je eigen smaak kan je bij Relaxdays kiezen tussen houten mengpaletten of paletten van kunststof. De mengpaletten van kunststof hebben praktische holtes en zijn eenvoudig te reinigen, terwijl de houten paletten imponeren met hun vlakke design. Al onze mengpaletten zijn licht van gewicht en beschikken over duimgaatjes, die zowel geschikt zijn voor rechts- als linkshandigen. Tijd dus om je creativiteit de vrije loop te laten en adembenemende kleuren te creëren.

Nu online schildertoebehoren kopen bij Relaxdays

In het uitgebreide assortiment van Relaxdays vindt iedere schilder wat hij zoekt en kan hij of zij zich helemaal laten gaan bij de zoektocht naar het juiste schildergerei. Vind nu het perfecte mengpalet, de ideale schildersezel of schilderskist en word weldra een meester in de kunsten. Ook voor andere hobby's zoals naaien en breien, knutselen of musiceren vind je bij Relaxdays handige toebehoren. Bestel nu online bij Relaxdays zonder verzendkosten te hoeven betalen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.