Sport & spel

Breid je spelletjesverzameling uit met Relaxdays

Op vakantie, tijdens kerst of gewoon tussendoor - wanneer je met familie of vrienden bijeenkomt, wordt er voor nog meer gezelligheid vaak een traditioneel spelletje gespeeld. Je hebt een enorm aanbod van balspelletjes, kaartspellen en gezelschapsspellen waar ook nog eens veel verschillende varianten op zijn. Dan kan het er wel eens luid en uitgelaten aan toe gaan. In wedstrijdjes tegen elkaar wordt de innerlijke ambitie gewekt om te winnen. Iedereen wil van de tegenstanders winnen en zich bewijzen. Om te voorkomen dat het saai wordt en iedereen zijn sterke kanten kan laten zien, is het hebben van een grote verzameling aan spelletjes heel handig. Bij Relaxdays vind je daarom een gigantisch aanbod aan verschillende gezelschapsspelletjes. Ontdek spannende behendigheidsspelletjes zoals wakkeltorens, geluksspelletjes zoals bingo, buitenspelletjes zoals jeu de boules, voetbal of badminton of kaartspelletjes zoals rummy of poker. Er is voor iedereen iets, onafhankelijk van interesses, leeftijd en het aantal spelers. Sla je slag!

Speelplezier voor kinderen

Spelletjes zijn voor kinderen vaak meer dan enkel een bezigheid. Door te spelen kunnen ze spelenderwijs leren en aan vaardigheden en eigenschappen zoals bijvoorbeeld geduld, creativiteit, behendigheid, zelfvertrouwen en vooral concentratie werken. Natuurlijk mag plezier niet ondergaan, want op een speelse manier leren gaat een stuk makkelijker en sneller. Om je kleintjes uit te dagen en te vermaken vind je bij ons een groot assortiment aan verschillende kinderspelletjes en speelgoed voor binnen en buiten.
Voor buiten komen vooral de grotere en actievere spelletjes in aanmerking: met de step, stokpaarden, tractors en springzakken komt elke tuin of binnenplaats tot leven en wordt de tuin tot racebaan. De kleintjes kunnen met waterpistolen en elastiek-pistolen een wilde maar onschuldige jacht nabootsen. De straat kan worden versierd met krijtjes en de fantasie kan zijn vrije loop worden gelaten. Ook voor binnen vind je bij Relaxdays een grote hoeveelheid aan kinderspelletjes: van handpoppen tot knikkerbanen en stoffen dobbelstenen - voor elke leeftijd en elke smaak is er iets. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting*

*Je kunt je korting met de kortingscode verzilveren in je winkelmandje. De code kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. De code is geldig bij een minimale besteding van 49 euro. Je vindt hem in de bevestigingsmail van de nieuwsbrief.